Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

«Καθάρισε» ο Πιπίνης!


Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό με τον Πιπίνη να είναι ο ήρωας της ομάδας της Τρίπολης αφού σημείωσε και το μοναδικό γκολ.
Ο μέσος του Αστέρα με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπλάζιτς (που φέρει ευθύνη για το γκολ) και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 34'.
Ο αγώνας
Ο Αστέρας μπήκε πιο δυναμικά στο ματς και από την άρχη έδειξε πως ήθελε να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του απέναντι στον Παναιτωλικό.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πίεσε στα πρώτα λεπτά αλλά χωρίς αποτέλεσμα και για να έρθει το γκολ έπρεπε να γίνει με την βοήθεια του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.
Ο Μπλάζιτς που έκανε εξαιρετική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης του Παναιτωλικού αφού σε μία σέντρα σουτ του Πιπίνη δεν υπολόγισε καλά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με δική του παρέμβαση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα παίχτηκε περισσότερο στον χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να μην κάνουν καμία αλλαγή στο παιχνίδι τους και τον χρόνο να κυλαέι χωρίς να παίζεται καλό ποδόσφαιρο.
Στο 67’ ο Μπάμπης Τεννές έκανε την τελευταία του αλλαγή, περνώντας στο ματς τον Θεοδωρίδη αντί του Πασά. Όμως στο επόμενο λεπτό, ο Έλληνας άσος, που προερχόταν από τραυματισμό, υπέστη τράβηγμα και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ετσι, στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, οι Αγρινιώτες αναγκάστηκαν να παίξουν με δέκα παίκτες.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Αστέρας πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης (46’ Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης (80’ Φορμίκα), Μπρέσκα, Χουανίτο, Αργυρόπουλος, Ράγιος, Ουσέρο (70’ Λαδάκης), Περόνε.
Παναιτωλικός (Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης (46’ Μουμίν), Ετζεγκουέλε, Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Καμαρά, Μητρόπουλος, Ρότσα, Κούσας, Μπουμάλ (52’ Καραμαλίκης), Πασάς (67’ Θεοδωρίδης).