Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μαθητής «Σαμουράι» έσπειρε τον τρόμο σε σχολείο!

Σοκ σε σχολείο του Αμαρουσίου. Μαθητής, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε με σπαθί στη φύλακα και τον υποδιευθυντή του 1ου Λυκείου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο 18χρονος μαθητής από την Πολωνία, συνελήφθη ενώ όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες του άγριου σκηνικού ο νεαρός ήταν σε τέτοιο βαθμό κυριευμένος από αμοκ που είχε χάσει τον έλεγχο και έδειχνε αποφασισμένος να κάνει κακό..
   
Το περιστατικό που σκόρπισε τον τρόμο, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 και μισή σήμερα το πρωί στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου επί της λεωφόρου Κηφισίας 213.  Ο 18χρονος μαθητής εμφανίστηκε στο προαύλιο, οπλισμένος με ένα τεράστιο ξίφος και χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποιος λόγος άρχισε να επιτίθεται σε όποιον έβρισκε μπροστά του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμμαθητών του, ο πρώτος άνθρωπος βρέθηκε μπροστά του ήταν υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου. Ο Πολωνός τον πλησίασε, του ζήτησε να κατέβει από το όχημα και στη συνέχεια προσπάθησε να τον χτυπήσει. Ο υπάλληλος, κατάφερε να ξεφύγει και τότε ο μαθητής ανέβηκε στο δεύτερο όροφο του κτηρίου και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή. Χωρίς να πει κουβέντα, συνάντησε τον υποδιευθυντή και επιχείρησε να τον χτυπήσει με το σπαθί στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο λαιμό.
   
Όμως δεν σταμάτησε εκεί το αιματηρό του έργο…
Κατέβηκε και πάλι στο προαύλιο και αφού κατεβάζει την ελληνική σημαία στη συνέχεια επιτίθεται στη φύλακα του σχολείου. Με το σπαθί τη χτυπά στο χέρι και την τραυματίζει σοβαρά.
   
Είχε χάσει τον έλεγχο… Σε κατάσταση μανίας, βγαίνει από το σχολείο, πηγαίνει στο απέναντι Γυμνάσιο και αφού χτυπά ελαφρά την καθαρίστρια μπαίνει στο προαύλιο και αρχίζει να κυνηγά όποιον έβρισκε μπροστά του. Από το απίστευτο μένος, δεν ξέφυγε και η σημαία του γυμνασίου όπου την κατέβασε κάτω. Όμως οι αστυνομικοί που είχαν φθάσει στο σημείο του πέρασαν χειροπέδες. Από θαύμα, δεν υπήρχαν θύματα ενώ μόνο η φύλακας και ο υποδιευθυντής μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. 

Πηγή "Πρώτο Θέμα"