Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Καθηγητής ασελγούσε σε ανήλικους έναντι αμοιβής!

Εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση εκπαιδευτικού που φέρεται να συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή έδωσε, σήμερα  η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ειδικός Γραμματέας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, ζήτησε από τον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή να ενημερωθεί για το εάν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα  ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα τεθεί σε αργία μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

O 52χρονος καθηγητής γυμνασίου, κατηγορείται ότι παρέσυρε ανήλικους μαθητές και ασελγούσε πάνω τους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η δραστηριότητα του εκπαιδευτικού αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Χαλάνδρι, όταν συνελήφθη μαζί με έναν 17χρονο μαθητή, επειδή σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ανήλικου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων. 

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκαν ο 17χρονος κατέθεσε ότι λίγο πριν είχαν μεταβεί στην οικία του 52χρονου ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο σπίτι του καθηγητή βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή "Πρώτο Θέμα"