Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Με το δεξί ο Πανιώνιος!


Οι "κυανέρυθροι" μπορεί να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα απουσιών, αλλά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έκαναν το καθήκον τους και νίκησαν με 2-0.
Για την ομάδα του Μάντζιου το σκορ άνοιξε ο Κολοβός στο 42' και το 2-0 έκανε ο Γουνδουλάκης στο 77΄.
Ο Πανιώνιος ήθελε τη νίκη κόντρα στα προβλήματα που έχει η ομάδα, ενώ αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ακόμα μία φορά το άσχημο του εκτός έδρας πρόσωπο.
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι παίκτες του Βαγγέλη Μάντζιου έδειξαν ότι έψαχναν το γκολ, ενώ ο Σάκης Τσιώλης προβληματίστηκε με την απώλεια του Αλβάρες που τραυματίστηκε και πέρασε στην θέση του τον Χούλι.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Κολοβό (42') για το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος οι "κυανέρυθροι" πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα, με τον Αστέρα να μην έχει απαντήσεις στις προσπάθειες των γηπεδούχων.
Έτσι αμέσως μετά την ευκαιρία του Κούτσι, ο Γουνδουλάκες έκανε το 2-0 μετά την προσπάθεια του Σάμαρη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κρικβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς (62’ Αμπντουλάγιεφ), Πετκάκης, Κολοβός (68’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι (89’ Αναστασόπουλος).
Αλλαγές: Ανέστης, Αυλωνίτης, Μπούζας, Σταυροθανασσόπουλος
Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας (81’ Κουρμπέλης), Πιπίνης, Φορμίκα, Ουσέρο, Αλβάρες (29’ Χούλι), Μπρέσκα, Αρσενίεβιτς (46’ Σολάκης), Ράγιος, Περόνε.
Αλλαγές: Μπαντής, Αργυρόπουλος, Ναβάρο, Λαδάκης