Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

"Πήγα να παρκάρω το αμάξι και κτύπησε ο αστυνομικός"...


Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Κίμωνας Κουλούρης παραδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής  ότι πέρασε με κόκκινο δύο φανάρια στην Καλλιρόης, ωστόσο απέδωσε το ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο ότι είχε μαζί του την 15χρονη κόρη του - κάτι που δεν τον εμπόδιζε, βεβαίως, να περνά με κόκκινο...

Ο ίδιοα αρνήθηκε ότι έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του να φύγει, τραυματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αστυνομικό. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ήθελε να παρκάρει το αυτοκίνητο , επειδή ήταν στη μέση του δρόμου, και ότι το ατύχημα έγινε επειδή οι αστυνομικοί είχαν μπει μπροστά στο αυτοκίνητο. "Δεν θα είχε ένα απλό διάστρεμμα ο αστυνομικός εάν είχα βάλει μπροστά να φύγω", είπε...

Μάλιστα, ο κ. Κουλούρης υποστήριξε, μιλώντας, στο μεσημεριανό δελτίο του Mega Channel, ότι κάποιος από τους αστυνομικούς αποπειράθηκε να τον βγάλει έξω με το ζόρι, προκειμένου να τους ακολουθήσει.

Στα αξιοσημείωτα, το ότι οτι ο Κουλούρης ανέφερε πως δεν είχε μαζί του ταυτότητες ή άλλα χαρτιά...

O πρώην υπουργός, με δηλώσεις του απέδωσε τον ντόρο που έγινε στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα για τους πολιτικούς.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που έδωσαν κατάθεση φαίνεται ότι έχουν τελείως διαφορετική άποψη! Κατέθεσαν, συγκεκριμένα, ότι ο κ. Κουλούρης αποδείχθηκε πως είχε μαζί τα χαρτιά του, ενώ τον προειδοποίησαν πως "αν πας να φύγεις, θα πρέπει να περάσεις από επάνω μας!"

Τότε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την κατάθεση, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε, κτυπώντας έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε διάστρεμμα, κάτι που θα τον αφήσει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.

Μετά τον τραυματισμό, ο κ. Κουλούρης σταμάτησε πάλι το αυτοκίνητο και βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, ακολουθώντας στη συνέχεια τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος και αφέθηκε ελεύθερος, παρά το αυτόφωρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο