Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

To Δ' Ράιχ είναι εδώ...

Απροκάλυπτα πλέον οι Γερμανοί, με αιχμές του δόρατος την πολιτική και οικονομική τους τάξη, αναδύουν την εικόνα Τέταρτου Ράιχ, στο θέμα της Κύπρου.
Την αρχή έκανε ο κ. Άσμουσεν, που προκειμένου να περάσει την απόφαση του «κουρέματος» στο Eurogroup, εξευτέλισε κάθε έννοια διαδικασίας και θεσμών δίνοντας εντολή στον Πρόεδρο της ΕΚΤ να προετοιμαστεί για τη χρεοκοπία των δύο κυπριακών τραπεζών. Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η EKT αποτελεί παράρτημα ή κεντρικό υποκατάστημα της Bundesbank.
Ακολούθησε ο κ. Σόιμπλε που κυριολεκτικά ξεσάλωσε...
Με ύφος γκαουλάιτερ απαίτησε τη συρρίκνωση του κυπριακού τραπεζικού τομέα γιατί οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες είναι ιδιαίτερα υψηλές και δεν συνάδουν με το μέγεθος της οικονομίας της χώρας.
Ο κ. Σόιμπλε υποστήριξε ότι στις Κυπριακές τράπεζες υπάρχει ''βρώμικο χρήμα'' και στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ελέγχεται από το Βερολίνο δεν επιτρέπεται να υπάρχουν χώρες φορολογικοί παράδεισοι.
Τι τεκμήρια παρουσίασε ο κ. Σόιμπλε;
Απολύτως κανένα. Επικαλέστηκε όμως εκθέσεις των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών.
Είναι φανερό ότι έχουμε μπει σε επικίνδυνες ατραπούς, με τους Γερμανούς να αισθάνονται αρκετά ισχυροί για να καταπατούν κάθε πρόσχημα και να εμφανίζουν ξανά το αποκρουστικό τους πρόσωπο, βγαλμένο από τις χειρότερες σελίδες της ιστορίας τους.
Με αυτές τις πρακτικές και με την επίκληση εκθέσεων των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, θα αποφασίζεται στο εξής η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα εξοντώνονται χώρες που αντιστέκονται όπως η Κύπρος και θα εξαθλιώνονται οι πολίτες του Ευρωπαϊκού Νότου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γερμανοί απαξιούν ακόμα και να απαντήσουν σε ερωτήματα και τεκμηριωμένες θέσεις που κατατίθενται, όπως:
Η Κύπρος είναι το μοναδικό κράτος με υπερδιογκωμένο τραπεζικό τομέα;
Γιατί δεν ακολουθούν την ίδια τακτική και με το Λουξεμβούργο, το Λιχτενστάιν, το Μονακό, την Ελβετία; Στην πραγματικότητα, η χώρα που αιματοκύλισε δύο φορές την Ευρώπη, ετοιμάζεται να το ξανακάνει.
Σε μία άλλη εποχή, με άλλα μέσα αλλά με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο.
Το Δ' Ράιχ είναι εδώ, για όποιον δεν το έχει ακόμα καταλάβει...
Πηγή "newsbomb"