Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Θριάμβευσε και τώρα... αγωνία

Με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα φιλοδώρησε την Ντιφερντάνζ ο Ολυμπιακός Βόλου στη ρεβάνς των προκριματικών και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League

Ο Ολυμπιακός Βόλου που πλέον βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση καθώς αύριο (5/8) εκδικάζεται το θέμα υποβιβασμού του ή όχι υποδέχθηκε την Ντιφερντάνζ ο Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 8.000 κόσμο της ομάδας στο πλευρό του για την ρεβάνς στα πλέι οφ Europa League στα οποία είχε ουσιαστικά προκριθεί από τον πρώτο αγώνα που είχε λήξει 3-0 υπέρ της ομάδας της Μαγνησίας.
Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυναμικά και στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης μετρούσε τρια κόρνερ.
Η ομάδα του Βόλου πίεζε για το γκολ και το κατάφερε με τον Μαρτίν στο 30΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόνχε και κακή άμυνα του Βέμπερ που έδωσε την μπάλα σε παίκτες του Ολυμπικού και ο Μαρτίν με πλασέ έκανε το 1-0.
Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να καθαρίσουν το παιχνίδι όσο γίνεται γρηγορότερα και λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τερματά τους όταν ο Μόνχε έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από το πόδι του Σκέμπρι που θα μπορούσε εύκολα να κάνει το 2-0
Η λήξη του ημιχρόνου άνηκε δικαιωματικά στον Ολυμπιακό Βόλου να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Η έναρξη του δευτέρου είχε αλλαγές για τον Ολυμπιακό ο Σολάκης μπήκε στη θέση του Σκέμπρι και ο Μπρέσκα στη θέςη του Ακόστα.
Η Ντιφερντάνζ κατάφερε να απειλήσει τους ερυθρόλευκους στο 49΄ όταν ο Μπέτμερ έκανε δυνατό σουτ αλλά ο Γιακούποβιτς μάζεψε τη μπάλα.
Στο 56΄ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από σέντρα του Μάρτιν από δεξιά, ο Μόνχε πήρε την κεφαλιά που πήγε στο δεξί δοκάρι του Βεμπερ.
Λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Μπρέσκα με ατομική ενέργεια διείσδυσε στη μεγάλη περιοχή γύρισε στον Σέλεζι και με εκπληκτικό πλασέ έκανε το 2-0 στο 58΄.
Στο 63΄ ο Ολυμπιακός έφτασε το σκορ στο 3-0 με τον Μπρέσκα να κάνει σέντρα από δεξιά και ο Σολάκης με κεφαλιά σκόραρε το τρίτο γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας
Το παιχνίδι κύλησε με τον Ολυμπιακό στο τέλος του να προκρίνεται στα πλέι οφ του Europa League περνώντας εύκολα το εμπόδιο της Ντιφερντάνζ νικώντας και τα δυο παιχνίδια με 3-0.
Ολυμπιακός Βόλου : Ρόκα , Ντολεζάι, Νταρμπιόν, Ακόστα, Αλβάρες, Σανκαρέ, Σέλεζι, Μόνχε, Σκέμπρι, Ζαραδούκας, Μαρτίν.
Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Κάσιο, Μπρέσκα, Ανδρίκος, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σολάκης.
Ντιφερντάνζ : Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ραφίκ, Καρόν, Λεόνι, Μπέτμερ, Γένις, Λεμπρέσεν, Αφούν, Πίσκορ, Κίντσιγκερ.
Στον πάγκο: Ιμ, Μάι, Αλούνι, Ριμπέιρο, Φρανζόνι, Κοκάν, Ντιόπ.