Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δεύτερη ήττα για ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια επί κυπριακού εδάφους γνώρισε ο ΠΑΟΚ, καθώς έχασε με 1-0 από την Ανόρθωση.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν νωθρός σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα, σε κανένα σημείο δεν βρήκε ρυθμό και δεν απείλησε, παρά ελάχιστες φορές, την εστία της Ανόρθωσης.
Σίγουρα ο Λάζλο Μπόλονι θα είδε κάποια πράγματα που ήθελε, αλλά πολύ περισσότερο θα θέλει να ξεχάσει αυτό το φιλικό, λόγω της κακής απόδοσης της ομάδας του.
Πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ούτε αυτός ιδιαίτερα από την κυπριακή ομάδα, με εξαίρεση τη φάση του 39', όταν ο Τζανίσιο με κεφαλιά νίκησε τον Γλύκο, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σνάουτσνερ, Λίνο (58' Ζουλιάν), Μπαλάφας, Μαλεζάς (65' Σαβίνι), Γκαρσία (42' Σκέμπης), Αρίας (58' Ρομπέρ), Τσουκαλάς (90' Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (58' Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (58' Κουρδάκης), Αθανασιάδης (58' Έτο).
Ανόρθωση: Στακόβιακ (75' Κωνσταντίνου), Τζανίσιο, Λεϊβακαμπέσι, Τόμασιτς, Σπρόκελ (46' Στ. Ανγκέλοφ), Λαπάν (82' Θεοδώρου), Κόζιν, Ρονκάτο, Λαβόρβε (56' Μαραγκός), Βουτσίτσεβιτς (56' Μιχαήλ), Ε. Ανγκέλοφ (71' Χατζηγεωργίου).

Πηγή onsports.gr