Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αν έχεις «Σούπερ Μάριο»…

…δεν τρως γκολ με τίποτα. Ο εξαιρετικός Αστέρας Τρίπολης βρήκε απέναντί του έναν «τρομερό» Γκαλίνοβιτς, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την Κέρκυρα, σε πολλές περιπτώσεις, και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο (0-0) στους «Φαίακες». Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 66’, λόγω αποβολής του Οσμάν.

undefined

Το άγχος της πρεμιέρας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στις προσπάθειες των γηπεδούχων, ενώ από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Γκουστάβο. Οι παίκτες του Μπάντοβιτς είχαν για αρκετή ώρα την υπεροχή των κινήσεων, όμως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι Αρκάδες ισορρόπησαν.

Με μπροστάρη τον Ράγιος και συμπαραστάτες τους Τσαμπούρη και Μπακασέτα, προσπάθησαν να φτάσουν στα καρέ του Γκαλίνοβιτς και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με τον Αργυρόπουλο, αλλά η λόμπα που επιχείρησε κόπηκε από τον Μαϊστόροβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας ήταν αυτός που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με τον Χούλι να κάνει ό,τι ήθελε δημιουργούσε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Για κακή του τύχη όμως βρήκε απέναντί του έναν εκπληκτικό Γκαλίνοβιτς, ο οποίος έμοιαζε ανίκητος.

Από την άλλη πλευρά, η Κέρκυρα περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Οσμάν στο 66’. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο του Αστέρα που βρέθηκε στο γήπεδο να αποθεώνει τους παίκτες και να ευελπιστεί σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Από την άλλη πλευρά, οι Φαίακες μένουν και αυτοί ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας.

undefined

Αστέρας Τρίπολης (Όσκαρ Φερνάντεθ): Χακόμπο, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (83' Κερ), Κουρμπέλης, Αργυρόπουλος, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος (57' Έγκον), Τσαμπούρης, Χούλι, Μπακασέτας (70' Σέσμα).

Στον πάγκο: Μπαντής, Πιπίνης, Λαδάκης, Περόνε.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Γκουστάβο, Μετίν (72' Αγρίτης), Μαϊστόροβιτς, Καλατζής (86' Χαμπλ), Κοντοδήμος, Αμπντούλ, Μαζνόφ (59' Μπάρκογλου), Λόβιν.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Λαμπρόπουλος.

Διαιτητής: Παππάς
Βοηθοί: Γεωργαράκος, Τσολάκης



Πηγή sport-fm.gr