Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες πολεμάνε σαν ήρωες...

Editorial
Πέστε μας λοιπόν, πόσα θέλετε να μας τρελάνετε, να ησυχάσουμε. Η κατάσταση που βιώνουμε και η κοροιδία που σερβίρεται απλόχερα τον Ελληνικό λαό, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ακόμα και όσοι θέλουν να βρουν μια καλή δικαιολογία για να δώσουν ένα λογικό προσανατολισμό στις κινήσεις σας, έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.


Φτάσατε σε σημείο να παρουσιάσετε το επερχόμενο "κούρεμα" του χρέους σαν μία μεγάλη επιτυχία και πανηγυρίζετε που καταφέρατε να "σώσετε" την χώρα, ενώ στην ουσία αποτελειώσατε το προδιαγεγραμμένο σχέδιο, το οποίο σας επέβαλλαν να εκτελέσετε και ετοιμάζεστε να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια, αφήνοντας πίσω σας μόνο συντρίμμια και κατεστραμμένες ψυχές.


Την οικονομική ανάλυση του "κουρέματος" του χρέους την έχουμε καταγράψει σε εκτενή άρθρα διακεκριμένων αναλυτών και αρθρογράφων, που αναδημοσιεύονται και από αυτό το ιστολόγιο. Την ζημιά όμως που έχετε κάνει σε αυτή τη χώρα, δεν είναι δυνατόν να την καταγράψουμε. Θα την κουβαλάμε για χρόνια στη πλάτη μας και εμείς και τα παιδιά μας, όσο εσείς θα διακεδάζετε τα κατορθώματα σας σε κάποια άλλη χώρα, ίσως και στην πραγματική πατρίδα κάποιων από εσάς.


Ο Έλληνας φημίζεται για την παλικαριά του, το φιλότιμο του και την αξιοπρέπεια του, αλλά όλοι εσείς οι "κυβερνώντες πατριώτες" δεν διαθέτετε τίποτα από αυτά. Σκύβατε το κεφάλι σε κάθε απαίτηση των Ευρωπαίων νταβατζήδων, χωρίς να μπορείτε να αρθρώσετε ούτε λέξη, χωρίς να διαπραγματευτείτε τίποτα, χωρίς ούτε έναν ελιγμό,  χωρίς ένα χτύπημα του χεριού στο τραπέζι, έτσι για το γαμώτο βρε αδερφέ!! Παραδώσατε τη χώρα, οικονομικά και πολιτικά σαν τους δοσίλογους, δείχνοντας μας με το δάκτυλο και κατηγορώντας μας, σαν τεμπέληδες, σαν φοροφυγάδες και σαν τυχοδιώκτες, δίνοντας το δικαίωμα σε όλη την "πολιτισμένη Ευρώπη" να διασύρει την χώρα μας.


Δεν διαθέτατε το φιλότιμο και την λεβεντιά να βγείτε να πείτε στον κόσμο την αλήθεια και μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζετε να μας παραμυθιάζετε με τις "μεγάλες επιτυχίες", αδιαφορώντας για τον κόσμο που παραμιλάει στο δρόμο. 


Όσο για την αξιοπρέπεια δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, την έχετε ποδοπατήσει, ίσως γιατί σε κάποιους από εσάς, αυτή η λέξη είναι άγνωστη. Πάντως σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το έργο σας το εκτελέσατε με ιδιαίτερη προσήλωση, δεν αποκλίνατε ποτέ από το πλάνο σας και διακριθήκατε για το πάθος σας και το ιδιαίτερο ταλέντο σας στην υποκριτική. 


Πλέον φτάνουμε στο τέλος και οι αναμενόμενες αυριανές ανακοινώσεις μετά την σύνοδο κορυφής μου μοιάζουν σαν εκτελεστικό απόσπασμα, έχοντας τον Ελληνικό λαό στη θέση του θύματος. Ομως οι Έλληνες έχουν μάθει να πολεμάνε σαν ήρωες και θα το επιβεβαιώσουνε και πάλι ακόμα και απέναντι στο εκτελεστικό απόσπασμα που εσείς μας οδηγήσατε.
Δημήτρης