Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Οι βαθμοί ήρθαν... η μπάλα όχι!


Με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να ικανοποιήσει τα αιτήματά του κατά το ήμισυ.
Η Ένωση επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα, χωρίς όμως να δείξει ότι είναι το αφεντικό στο ματς.
Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λεονάρντο στο 65'.
Ο αγώνας
Με την έναρξη της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν νωρίς το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ, και θα τους έδινε το άτυπο πλεονέκτημα της ψυχολογίας.
Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να απειλήσει την εστία του Αραμπατζή, χωρίς επιτυχία όμως, ενώ η ΑΕΚ στην πρώτη της καλή φάση ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ.
Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λεονάρντο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπέλεκ με το κεφάλι έδωσε για τον Λυμπερόπουλο, ο οποίος από κοντά δε δυσκολεύτηκε με προβολή, να νικήσει τον Χακόμπο και να βάλει την ΑΕΚ σε θέση οδηγού.
Ο Εργοτέλης προσπάθησε και τελικά απάντησε όμως το γκολ του Ράγιου λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, δεν μέτρησε, προς μεγάλη απογοήτευση του πάγκου της ομάδας και του νέου τεχνικού Σάκη Τσιώλη.
Ενώ ο Αστέρας προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και να διεκδικήσει ότι καλύτερο, η ΑΕΚ αμυνόταν καλά.
Το τέρμα που "κλείδωσε" το "τρίποντο" για την αθηναϊκή ομάδα πέτυχε ο Λεονάρντο ο οποίος μετά από ωραία σέντρα του Χοσέ Κάρλος στην πλάτη της άμυνας, με μονοκόματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο στο 65'.
Ο Αστέρας Τρίπολης στο τέλος είχε την κατοχή, όμως με μόνο κυνηγό τον Μπρέσκα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς, απέναντι σε μια ΑΕΚ η οποία δεν έπεισε ξανά.