Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Κόκκινος θρίαμβος στο Μετς!


Δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο αιώνιο ντέρμπι της Α1 βόλεϊ ανδρών στο κλειστό του Μετς και έφτασε τις 10 συνεχόμενες!
Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη κυριάρχησε πλήρως στο τάραφλεξ και έφτασε άνετα στην "καθαρή" νίκη με 0-3 σετ, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Πειραιώτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Παναθηναϊκό και από την αρχή ως το τέλος μπόρεσαν να επιβάλουν τους κανόνες τους στο ματς, αφήνοντας τους πράσινους σε ρόλο κομπάρσου.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πήραν το πρώτο σετ με 25-18 πολύ άνετα, ενώ έκαναν δικό τους και το δεύτερο με 21-25, αν και οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ανταγωνιστικοί. Πλέον ήθελαν μόλις ένα σετ για να κάνουν δικό τους το παιχνίδι και τα κατάφεραν με 19-25 στο τρίτο και τελευταίο.
Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 23 βαθμούς έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, ενώ το "τριφύλλι" έμεινε μόλις και μετά βίας στους τέσσερις, χάνοντας για 7η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Τα σετ: 18-25, 21-25, 19-25