Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Πέντε χαρές και μια... τρομάρα


Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νίκη πραγματοποίησε ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΕΚ, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, απέναντι στην Ένωση.
Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, ήλεγχαν τον ρυθμό της αναμέτρησης, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να απειλήσει όμως όχι και να ισοφαρίσει.
Το μοναδικό τέρμα του αγώνα που χάρισε το "τρίποντο" στους Περιστεριώτες, πέτυχε ο Σφακιανάκης στο 58ο λεπτό, με μακρινό σουτ.
Ο αγώνας
Η αναμέτρηση του Περιστερίου ήταν από την αρχή δύσκολη για την ΑΕΚ, η οποία προσέγγισε το ματς στο σωστά.
Στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, προσπάθησε να κρεμάσει τον Ιτάνζ, χωρίς όμως επιτυχία.
Λίγο πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, ο Γρηγόρης Μάκος δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, το οποίο δεν είχε τύχη, και οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Δώνης και Δημητριάδης είχαν τη δική τους διαφωνία στη φάση, όπου οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Σιαλμάς μάρκαρε τον Σκόνδρα.
Τελικά ο Σπάθας σφύριξε φάουλ, και ο προπονητής του Ατρομήτου αποβλήθηκε από το ματς, και συνέχισε να δίνει οδηγίες από το κινητό του τηλέφωνο.
Το γκολ για τον Ατρόμητο ήρθε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σφακιανάκης έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ένωσης για να γράψει το τελικό 1-0.
Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει ωστόσο ο Σιαλμάς ήταν άστοχος στην πιο καλή της ευκαιρία μετά το γκολ που δέχτηκε, ενώ ο Μήτρογλου αστόχησε από πλεονεκτική θέση, για να πετύχει δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους.
Το 1-0 αντιπροσωπεύει την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο, ωστόσο το ματς δεν διεκδίκησε "δάφνες ποιότητας".