Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ατρόμητος... αρχηγός


Ο Γιάννης Σκόνδρας, ο αρχηγός του Ατρομήτου πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο και έδωσε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη  απέναντι στην ΑΕΚ.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδωσε τεράστιο ενδιαφέρον στη βαθμολογία των πλέι οφ καθώς κάνει πλέον όνειρα ακόμα και για Champions League!
Η βαθμολογία των πλέι - οφ:
1. ΠΑΟΚ 7 (3-1)
2. ΑΕΚ 6 (5-4)
3. Παναθηναϊκός 5 (1-3)
4. Ατρόμητος 5 (5-5)
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
To ματς
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και παραλίγο να ανοίξει το σκορ ένα λεπτό από την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.
Συγκεκριμένα, στο 11’ ο Δημούτσος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
Στη συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλες φάσεις για τους γηπεδούχους, με τον Μπρίτο από αριστερά να βλέπει το Μήτρογλου αλλά με σουτ στην κίνηση ανάγκασε τον «Ντίμι» να διώξει σε κόρνερ στη γωνία του.
Πίτου και Φυτανίδης σπατάλησαν κι άλλες καλές στιγμές για την ομάδα του Περιστερίου, ενώ ο Μπρίτο είδε ακόμα μια προσπάθειά του να σταματάει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.
Τα λεπτά περνούσαν, ο δικέφαλος ανέβασε λίγο την απόδοση του και ως αποτέλεσμα είχε την δημιουργία δύο πολύ καλών φάσεων. Στο 42' η ΑΕΚ έβγαλε αντεπίθεση, ο Λεονάρντο από τα αριστερά, πέρασε τον Σκόρδα, έβγαλε μπαλιά στον Γκούντγιονσεν στον χώρο του ημικυκλίου, με τον Ισλανδό να πιάνει το σουτ και ο Ιτάνζ να διώχνει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κωστένογλου πήρε τα ηνία του ματς στα χέρια της και στο 47’ ο Ο Λεονάρντο έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πήρε ύψος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ.
Στο 75', ο Μήτρογλου από βαθιά μπαλιά στα πλάγια της περιοχής, πέρασε τον Μπουγαΐδη, βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, έκανε το σουτ και ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε με γροθιές, αλλά στο "ριμπάουντ" ο Σκόνδρας ήρθε από πίσω, και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Μέχρι την λήξη του αγώνα, η ΑΕΚ που ανέβηκε να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης δεν έκανε τίποτα και το αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε με νικητές τους γηπεδούχους.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Δημούτσος (Αναστάσακος 63'), Οικονόμου (Σφακιανάκης 46'), Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας (Καραμάνος 73')
ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λεονάρντο, Καφές, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Κλωναρίδης 46' - Μπέλεκ 86'), Μάκος, Γεωργέας, Βάργκας (Κάρλος 65'), Γκούντγιονσεν