Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Το κορίτσι της εβδομάδας: Η Χριστίνα Μουστάκα

Η Χριστίνα Μουστάκα ανήκει στις 5 Ελληνίδες γυναίκες με το πιο σέξι ντεκολτέ! Την συγκρίνουν με την Μόνικα Μπελούτσι κι όχι άδικα...

Την είδαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha ως μοντέλο παρουσιάζοντας μαγιό, αλλά έκανε την διαφορά όταν εμφανίστηκε στην ομάδα του Ράδιο Αρβύλα στον ANT1.

Στην εκπομπή η Χριστίνα Μουστάκα έχει αναλάβει να παρουσιάζει τα πιο περίεργα και χιουμοριστικά βιντεάκια από το ίντερνετ, αλλά να πούμε την αλήθεια δεν μας φτάνει! Δεν αρκούν λίγα λεπτά για να χορτάσεις την Χριστίνα Μουστάκα και τα κάλλη της!

Έχει δηλώσει ότι το πιο ωραίο πράγμα στο σώμα της είναι το στήθος της , κι εμείς συμφωνούμε κι επαυξάνουμε! Γι' αυτό κιόλας φοράει συνέχεια κολλητά μπλουζάκια που τονίζουν το ντεκολτέ της!

Είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ και την παρουσίαση. Η Χριστίνα ζει στην Αθήνα, αλλά πηγαινοέρχεται Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω του ότι τα γυρίσματα της εκπομπής είναι στην συμπρωτεύουσα.

Ο ιδανικός σύντροφος για την Χριστίνα Μουστάκα; "Θα πρέπει να αισθάνομαι ασφαλής δίπλα του, να είναι δυναμικός και να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με προβληματισμό, αλλά και με χιούμορ και αισιοδοξία ταυτόχρονα."
Απολαύστε την Χριστίνα Μουστάκα