Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Οσο μεγαλώνουν, τόσο ομορφαίνουν...... Top ten

Στην εποχή μας οι γυναίκες φροντίζουν τόσο πολύ την εμφάνιση τους που ακόμα...


και 4 παιδιά να έχουν κάνει θα καταφέρουν να το αναδείξουν σε ατού κι όχι σε ψεγάδι.
Πάρε για παράδειγμα τις Ελληνίδες σταρ που όσο μεγαλώνουν τόσο πιο σέξι φαίνονται. Εμείς σου ετοιμάσαμε την δική μας best of milf δεκάδα.
Συμφωνείς;

Aρ. 10 : Θεοφανία Παπαθωμά

Αν και την είχαμε χάσει τελευταία από τα τηλεοπτικά ραντάρ μας, επανήλθε δριμύτερη και εντυπωσιακή. Η femme fatale Θεοφανία Παπαθωμά που μας καθήλωσε με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της στελεχώνει την δεκάδα μας και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Χαιρόμαστε που την βλέπουμε ξανά στη TV και ανυπομονούμε να την δούμε ξανά σε σέξι φωτογράφηση…

Aρ. 9 : Έλλη Στάη

Τα πιο χαρακτηριστικά μάτια της ελληνικής τηλεόρασης, η γυναίκα που όσο πιο… ώριμη γίνεται τόσο μεγαλύτερη γοητεία αποκτά. Η αυστηρή ancore woman μαγνητίζει τους άντρες γύρω της με τα καταπράσινα μάτια της. Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που ξεχωρίζει όχι μόνο για τον κοφτερό λόγο της αλλά και για την ομορφιά της.

Aρ. 8 : Άννα Βίσση

Ακομπλεξάριστη, ανεξάρτητη, ατίθαση και σέξι! Δεν είναι sex symbol, αλλά ξεχωρίζει γιατί πρωτοτυπεί, τολμάει και δεν σταματάει πουθενά και σε κανένα. Κάνει αυτό που γουστάρει και το στηρίζει. Εξάλλου το έχει αποδείξει περίτρανα με την προσωπική της ζωή...

Aρ. 7 : Τζένη Μπαλατσινού

Η φαντασίωση των ανδρών στη δεκαετία του ’90 συνεχίζει να μονοπωλεί το ανδρικό ενδιαφέρον. Η ξανθιά σεξοβόμβα της πασαρέλας που μεσουράνησε την περασμένη δεκαετία με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της, έχει αναλάβει ρόλο επιχειρηματία χωρίς όμως να χάνει την θηλυκότητα και την γοητεία της!

Aρ. 6 : Έλλη Κοκκίνου

Ζουμερή και σέξι απλά! Εμφανίστηκε στα 90s, αλλά έκανε τεράστια επιτυχία στα 00s με το δυναμικό comeback της το 2005 και το άλμπουμ σταθμό στην καριέρα της SEX. Έκτοτε είναι στην λίστα με τις πιο σέξι Ελληνίδες, ενώ η μητρότητα την έκανε ακόμα πιο λαμπερή και hot από ποτέ.

Aρ. 5 : Βάνα Μπάρμπα

Εντάξει δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας. Η προσωποποίηση της μεσογειακής ομορφιάς είναι αναμφισβήτητα η Βάνα Μπάρμπα. Η γυναίκα που έγινε σύμβολο ομορφιάς λόγω των πλούσιων καμπύλων που διαθέτει, κατάφερε να παραμείνει sex symbol για πάνω από μια δεκαετία, εκτοπίζοντας στο πέρασμά της εκατοντάδες αδύνατα μοντέλα και ηθοποιούς που διεκδικούσαν τον τίτλο, αν και η ίδια τον έχει απαρνηθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Οι φωτογραφήσεις της έχουν στολίσει τους τοίχους εκατοντάδων αγοριών και η ομορφιά της κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα, κάνοντάς την αναγνωρίσιμη στο εξωτερικό. Σήμερα έχοντας περάσει τα 40 δηλώνει πως δεν αισθάνεται πια sex symbol, αλλά για μας έχει μείνει στο μυαλό μας.

Aρ. 4 : Ελένη Πετρουλάκη

Μετά από δεκαπέντε χρόνια και τρία παιδιά, διατηρεί απαράλλαχτο το ίδιο κορμί-υπερπαραγωγή. Δραστήρια businesswoman πλέον, φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι η σέξι αύρα δεν χάνεται όταν μεγαλώνεις, παρά μόνο όταν συμβιβάζεσαι.

Aρ. 3 : Δωροθέα Μερκούρη

Οι ιδανικές αναλογίες της και οι προκλητικές καμπύλες της, την ανέδειξαν σε μια από τις πιο σέξι γυναίκες. Η μεσογειακή της εμφάνιση θυμίζει αυτήν της Sophia Loren, ενώ χωρίς ίχνος ενοχής για τους γεμάτους γοφούς της και το πλούσιο ντεκολτέ της, προβάλλει το σώμα της σε κάθε ευκαιρία μέσα από τις φωτογραφήσεις της, δείχνοντας την απόλυτη γυναικεία εικόνα. Ο κόσμος της υποκριτικής αγκάλιασε τη Δωροθέα και πλέον θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς με καριέρα στο εξωτερικό.

Aρ. 2 : Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η γυναίκα που δεν το βάζει κάτω. Γεμάτη ενέργεια, δυναμισμό και πάθος, αντανακλά το πρότυπο της γυναίκας που κάθε άνδρας θα ήθελε να έχει στο πλευρό του. Λατρεύει την ένταση που της χαρίζουν τα σπορ, και αυτό θα το διαπιστώσεις αν την δεις εν ώρα δράσης. Άλλωστε αυτό μαρτυρά το γυμνασμένο της σώμα μετά από τις πολύωρες προπονήσεις στην άμμο του beach volley. Αισθάνεται σέξι και δεν φοβάται να το δηλώσει! Εμείς είμαστε μαζί της γιατί και το κορμί και το πακέτο το έχει!

Aρ. 1 : Ελένη Μενεγάκη

Η γυναίκα όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφη γίνεται. Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία κατέχει άξια τον τίτλο της πιο σέξι παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης. Ακόμα κι αν το παίζει γατούλα στο πλατό της εκπομπής της ξέρεις πολύ καλά ότι κρύβει ένα άγριο θηλυκό. Με το βαθύ ντεκολτέ της, το χαρακτηριστικό της γέλιο και την πρωινή της φρεσκάδα σε «αναγκάζει» …να την δεις!