Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η ντροπή είναι όλη δική σας....

Editorial
Η σημερινή πορεία στη Θεσσαλονίκη και η παρέλαση μπροστά στον Ελληνικό λαό, απέδειξε ότι πλέον το ποτήρι ξεχείλησε. Δεν πρόκειται για κατάργηση θεσμών, όπως πολλοί επίσημοι, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, έσπευσαν να δηλώσουν. Αντίθετα πρόκειται για την αποκατάσταση του πραγματικού νοήματος της Εθνικής μας επετείου. 


Ο πρώτος και σημαντικότερος θεσμός στην χώρα μας, είναι ο Ελληνικός λαός, όλα γίνονται από αυτόν και για αυτόν και κανείς δεν πρέπει, όσο σημαντικό αξίωμα και να κατέχει, να τον αγνοεί, γιατί πολύ απλά, αυτό το αξίωμα το έχει πάρει με εντολή του λαού η των εκπροσώπων του.


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, φεύγοντας αγανακτισμένος από τον χώρο της παρέλασης, δήλωσε ότι έχει πολεμήσει για τη Δημοκρατία και ότι δεν φταίει για την κατάσταση. Συμφωνούμε στο πρώτο σκέλος, αλλά διαφωνούμε κάθετα στο δεύτερο. Φυσικά και φταις κύριε Παπούλια, για την κατάσταση, γιατί πολύ απλά δεν έχεις κάνει και δεν έχεις πει τίποτα για να την αποτρέψεις. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από εσένα όλη αυτή τη διετία και δεν βλέπουμε καμμία συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο λαό.
Θεώρησες ντροπή τις αποδοκιμασίες, όμως δεν θεωρείς ντροπή την σύνταξη των 500 ευρώ που παίρνουν οι πατεράδες μας, οι οποίοι επίσης πολέμησαν για την Ελευθερία, την Δημοκρατία και το δικαίωμα να βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και να απολαμβάνεις τιμών και παχυλών μισθών.


Πέρασαν 71 χρόνια από την μεγάλη στιγμή της άρνησης της υποδούλωσης της χώρας μας από τους κατακτητές και έχουμε φτάσει πάλι στο σημείο να είμαστε υπόδουλοι στην μπότα ενός οικονομικού κατακτητή. Ο Λαός το έχει καταλάβει και έχει ξεκινήσει την αντίσταση. Καλό θα ήταν να το συνειδητοποιήσουν και οι κατέχοντες την εξουσία, γιατί ο χρόνος τελειώνει. Η σημερινή παρέλαση ήταν η συγκλονιστικότερη παρέλαση που έχει γίνει στην Ελλάδα και έδωσε πραγματικό νόημα στην επέτειο του ΟΧΙ
Δημήτρης