Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κι όμως κάποιοι θριαμβολογούν που .. έσωσαν την χώρα απ' την χρεοκοπία

Οι εικόνες που μας θυμίζουν τα χρόνια κατοχής της χώρας μας από τις δυνάμεις του άξονα –τουλάχιστον όσο αφορά το βιοτικό επίπεδο του κόσμου- είναι αλλεπάλληλες. Τούτη την φορά μας έρχονται από το ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση Κρήτη TV και το οποίο μπορείτε να δείτεεδώ.

Παιδάκι του δημοτικού σχολείου πηγαίνοντας για μάθημα λιποθύμησε από την πείνα.  

Η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» αναφερόμενη στο γεγονός γράφει μεταξύ άλλων:
«Σοκ στο Ηράκλειο! Παιδάκι λιποθύμησε στο σχολείο του από την πείνα
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι καθηγητές σε Γυμνάσιο του Ηρακλείου. Μετά από λιποθυμία μαθητή, αφού ενημέρωσαν τη μητέρα του για το περιστατικό ανακάλυψαν ότι όλη η οικογένεια είχε να φάει δυο ημέρες, γι αυτό και προκλήθηκε το λιποθυμικό επεισόδιο του μαθητή. Όπως προκύπτει από τους εκπαιδευτικούς δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στο νησί που γονείς αφήνουν νηστικά τα παιδιά στο σχολείο αφού πλέον αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Σε πολλές περιπτώσεις δάσκαλοι ,καθηγητές και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων συνδράμουν οικονομικά όσα παιδιά δεν έχουν μαζί τους χαρτζιλίκι για κολατσιό κάνοντας συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες των κιλικίων….».

Παρακολουθώντας αυτή την είδηση και τόσες παρόμοιες που γνωστοποιούνται καθημερινά δεν σου έρχεται να σπάσεις την τηλεόραση βλέποντας στελέχη της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου που υπάρχει σήμερα να θριαμβολογούν που ..έσωσαν την χώρα απ’ την χρεοκοπία;

Πηγή "Βαθύ Κόκκινο"