Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Απόψε η... δεύτερη δόση

Έτοιμος να πληρώσει τη... δεύτερη δόση και να οδηγήσει την Ντόρτμουντ σε... χρεοκοπία είναι απόψε ο Ολυμπιακός! Ο Θρύλος ξέρει ότι τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απόψε στο «Βεστφάλεν» (21:45 ΜΕΓΚΑ), και ο βαθμός επικινδυνότητας της αναμέτρησης είναι ακόμα μεγαλύτερος από αυτόν στο Φάληρο.

Ωστόσο, όπως έδειξαν και στο «Εμιρειτς», όπου αντεπεξήλθαν στον καταιγιστικό ρυθμό της Αρσεναλ, οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν να βρουν τους τρόπους που θα τους δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το παιχνίδι δεν έχει αύριο, ενώ σε περίπτωση νίκης του ο Θρύλος θα μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.  Το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός εκείνη τη μεγάλη βραδιά στο Βέζερστάντιον κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (3-1), γιατί όχι και απόψε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που κέρδισε στον πρώτο αγώνα του Γερμανούς και θα προχωρήσει μόνο στις αλλαγές που κρίνει απαραίτητες.

Οσον αφορά στον γκολκίπερ, εξαρτάται από τον ίδιο αν θα παραμείνει ο Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια ή θα γίνει έκπληξη με τον νεαρό Μέγερι, αν και ο Βαλβέρδε συνήθως λειτουργεί με ρεαλισμό και αποφεύγει το μεγάλο ρίσκο. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος ενώ στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Μανιάτης είναι φαβορί για τη δεξιά πλευρά αντί του ανέτοιμου Τοροσίδη.  Στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι σίγουροι οι Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα,  ενώ για την τρίτη θέση θα κριθεί την τελευταία στιγμή ποιός από τους Φέισα, Μακούν, Μοντέστο θα την καταλάβει. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Χολέμπας και δεξιά ο Μιραλάς  με τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οσον αφορά στην 11άδα της Ντόρτμουντ και στο 4-2-3-1 του Κλοπ, τερματοφύλακας θα είναι ο Βαιντενφέλντερ, με τους Σούμποτιτς, Χούμελς κεντρικούς αμυντικούς. Δεξιά ο Πίζτσεκ, αριστερά ο Σμέλτσερ. Στο κέντρο σίγουρος ο Κελ, με τον Μπέντερ ή τον Λάιτνερ. Δεξιά ο Γκέτσε, αριστερά ο Γκρόσγκροϊτς ή ο Πέρισιτς, με τον Καγκάβα πίσω από τον Λεβαντόφκσι.

Πολλοί περισσότεροι από 4000 που περιμένουν επισήμως θα είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού απόψε στο «Βεστφάλεν» για να βοηθήσουν τον ομάδα και να τρελάνουν ακόμα μια φορά την Ευρώπη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ρώσος Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ. 

Στο άλλο ματς η Αρσεναλ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο Λονδίνο και με νίκη κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 ΑΓΩΝΕΣ)
ΑΡΣΕΝΑΛ 7 (4-2 )
ΜΑΡΣΕΙΓ 6 (4-1)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 (4-4)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 (2-7)

Πηγή