Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μυστικό εργαστήρι με νέους Αϊνστάιν δημιούργησε η Google!

Το τεχνολογικό κέντρο ονομάζεται Google X και βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία του Σαν Φρανσίσκο.

Παρ’ ότι οι υπεύθυνοι της Google δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για την ύπαρξη του απόρρητου προγράμματος, η εφημερίδα New York Times με δημοσίευμα της κάνει εκτενή αναφορά στα σχέδια παραγωγής τεχνολογικών επιτευγμάτων που θα καταπλήξουν όλο τον κόσμο!

Σύμφωνα με την έγκυρη αμερικανική εφημερίδα, το τεχνολογικό κέντρο της Google   έχει στελεχωθεί από διακεκριμένους επιστήμονες της ρομποτικής και της τεχνικής νοημοσύνης, καθώς και νέους ερευνητές που διακρίνονται για την επιστημονική φαντασίας τους!

Μεταξύ των κορυφαίων επιστημόνων είναι και ο καθηγητής πληροφορικής και τεχνικής νοημοσύνης του MIT, Ρόντεϊ Πλουξ. Ιθύνων νους του μυστικού προγράμματος είναι ο εκ των συνιδρυτών της Google Σεργκέι Μπριν, ο οποίος έχει αναλάβει να διευθύνει την παραγωγή υπερσύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών.  

Επισήμως η Google αποφεύγει να μιλήσει για το πρόγραμμα “X”. Εντούτοις, οι New York Times αφήνουν να εννοηθεί ότι πριν από την εκπνοή του 2011 θα εμφανισθεί στην αγορά ένα από τα πρώτα «τρελά προϊόντα», το οποίο έχει παραχθεί στο μυστικό τεχνολογικό κήπο της Google.

Οι απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας είναι βέβαιον ότι θα αναμένουν με ανυπομονησία τα φετινά Χριστούγεννα για έναν επιπλέον λόγο: Να δουν εάν θα επαληθευτούν οι.. προφητείες της αμερικανικής εφημερίδας.

Πηγή "pheme"