Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Mario Monti : Από την Τριμερή Επιτροπή και την Λέσχη Bilderberg στο τιμόνι της Ιταλίας


Του Kurt Nimmo (Infowars.com) / μετΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Τώρα που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποχωρεί - αλλά όχι πριν να διασφαλιστεί ότι οι Ιταλοί θα υποστούν λιτότητα – οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να κάνουν την επόμενη κίνησή τους και να ρίξουν στο παιχνίδι ένα από τα αξιόπιστα τσιράκια τους: τον πρώην Επίτροπο Mario Monti.
"Οι αναλυτές είναι ενθουσιασμένοι για την ισχυρή πιθανότητα ότι ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ κ. Mario Monti θα ηγηθεί μιας νέας κυβέρνησης εθνικής ενότητας στην Ιταλία», αναφέρει ηBusiness Insider.
undefined
(Στην φωτογραφία : Από την επίσημη ιστοσελίδα της τριμερούς Επιτροπής με τον Μόντι αριστερά)
Η Goldman Sachs και η οικονομική ελίτ πιέζουν για «μια κυβέρνηση πιο δεκτική στις μεταρρυθμίσεις που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και τη βελτίωση της διακυβέρνησης ... Οιαγορές θα εγκρίνουν αυτού του είδους το συνασπισμό.
Με άλλα λόγια, ψαρεύουν για την ευρείας κλίμακας λαφυραγώγηση της ιταλικής οικονομίας και τα αποτελέσματα του έργου των banksters που είναι η μαζική ανεργία, οι περικοπές των μισθών, η κλοπή των συντάξεων, και οι απολύσεις στις δημόσιες υπηρεσίες.
Ο "Super Mario" Monti είναι μια τέλεια επιλογή για να έχουν το πάνω χέρι στη λεηλασία. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του υπό τον James Tobin στο Yale. Ο Tobin ήταν ένας κεϋνσιανός οικονομολόγος ο οποίος υπηρέτησε στο Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και στο Συμβούλιο των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος (Federal Reserve System).
Είναι αυτονόητο ότι η Goldman Sachs θα έχει τον κύριο λόγο για τον επερχόμενο βιασμό της Ιταλίας – ο Monti είναιδιεθνής σύμβουλος της Goldman.
Ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Bruegel, του διεθνιστικού Ευρωπαϊκού think-tank που καθοδηγεί την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Monti είναι επίσης ο Ευρωπαίος πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπήςτου David Rockefeller και είναι επίσης ηγετικό στέλεχος τηςΛέσχης Bilderberg.
Με λίγα λόγια, ο Monti είναι ένας υπερ-παγκοσμιοποιητής. Ο ιταλικός λαός μπορεί να αναμένει είναι ο οικονομικός του βιασμός υπό τον Mario Monti που διορίστηκε να διευθύνει την κυβέρνηση στην Ιταλία.