Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Τα μυστικά της μυστική λέσχης Skull And Bones αποκαλύπτονται


Η κόρη ενός "Bonesman", η Charlotte Iserbyt σηκώνει το πέπλο σχετικά με τη μυστηριώδη μυστική εταιρία
Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Prison Planet.tv, ηCharlotte Iserbyt, πρώην ανώτερη πολιτικός σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ υπό τον Ronald Reagan, αποκαλύπτει διάπλατα το μυστήριο πίσω από το αινιγματική μυστική κοινωνία του Κρανίου και Οστών, (Skull and Bones) αντλώντας από την γνώση του πατέρα της και του παππού της για την αδελφότητα του Yale, καθώς οι 'Bonesmen' παρέχουν μια αποκαλυπτική εικόνα για την ιστορία της οργάνωσης.
undefinedΩς πρώην υπάλληλος εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, η Iserbyt εκθέτει πώς η Skull και Bones έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εκπαίδευσης σε μια μορφή εξαρτημένης μάθησης που περισσότερο μοιάζει με κατάρτιση ζώων από ό, τι πραγματικά πνευματική πρόοδο, με την εφαρμογή πειραματικών τεχνικών ψυχολογίας που έφεραν από τη Γερμανία. Ο στόχος ήταν να καταργήσουν την ελεύθερη σκέψη και την ελεύθερη βούληση, και να διοχετεύσουν σε κάθε άτομο ένα «άνευ αξίας κέντρο βάρους του κράτους».
Αποκαλύπτει επίσης το πώς η «εκπαίδευση ευαισθησίας» χρησιμοποιείται για να επιβάλει ένα κολεκτιβιστικό, κομμουνιστικό στιλ ελέγχου σκέψης, εξασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να αλλοιωθούν και να έχουν σχηματισμένες απόψεις με βάση μία ομαδοποιημένη σκέψη και ότι κάθε ίχνος ατομικότητας ή σκέψης που έρχεται σε αντίθεση με το στάτους κβο είναι παρακινδυνευμένο.
Η Iserbyt αποκαλύπτει τη μυστική λίστα μελών της Skull and Bones που έπρεπε να παραμείνει απόρρητη και πώς αυτή συνδέεται με την προσπάθεια των ελίτ στην Αμερική για τη δημιουργία μίας Σοβιετικής Ένωσης τύπου κοινωνίας κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Η Iserbyt αγγίζει την έρευνα του Anthony Sutton αποκαλύπτοντας πώς οι Bonesmen προστάτευσαν ο ένας τον άλλον, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ερωτήσεις από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τις αντι-αμερικανικές τους δραστηριότητες σχετικά με την υποστήριξή τους στους κομμουνιστές.
Η Iserbyt αναφέρει το πώς εκείνη και ο Sutton κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που συμμετέχουν στη μυστική λίστα μελών ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την αμερικανική εξωτερική πολιτική καθώς και την εκπαιδευτική πολιτική κατά το χρόνο που ήταν στην εξουσία.
Η Iserbyt μιλά επίσης για το Skull and Bones ρολόι του παππού που ο πατέρας της πάντα είχε διατάξει να είναι πέντε λεπτά μπροστά από το χρόνο για να συμβολίσει το γεγονός ότι οι Bonesmen ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από την υπόλοιπη κοινωνία.
Το Site της Iserbyt: http://www.deliberatedumbingdown.com/
Νο 1
Νο 2
Νο 3
Νο 4