Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Τα πρωτοσέλιδα «ροζ σκάνδαλα» του 2011


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας γνώρισε νέες δόξες, καθώς η φετινή χρονιά απέδειξε για άλλη μια φορά ότι «οι υψηλές δόσεις τεστοστερόνης, ενίοτε είναι πιο επικίνδυνες κι από τις απαγορευμένες ουσίες».
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η καμαριέρα
Μοιραία ήταν για τον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν η ερωτική του συνεύρεση με την Ναφισάτου Ντιάλο, καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης. Παρότι απηλλάγη των κατηγοριών, ο Στρος Καν από φαβορί των δημοσκοπήσεων δεν είναι πλέον καν υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία.
stros-kan-kamariera1-580x360
Οι αποκαλύψεις για τον παθολογικό εθισμό του στο σεξ, την εμπλοκή του στο δίκτυο πορνείας του ξενοδοχείου «Carlton» της Λιλ, η μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση της Τριστάν Μπανόν, αλλά και η εικόνα του με τις χειροπέδες, αναμένεται ότι θα στοιχειώσουν τον γάλλο πολιτικό, που είδε την καριέρα του να καταστρέφεται.
Η Ρούμπι και τα «μπούνγκα-μπούνγκα» του Μπερλουσκόνι
Το τέλος της πολιτικής του καριέρας σήμανε για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι το σκάνδαλο «ρούμπι-γκέιτ», που εκδικάζεται στις δικαστικές αίθουσες της Ιταλίας. Ο τέως ιταλός πρωθυπουργός κατηγορείται ότι εξώθησε την ανήλικη Ρούμπι στην πορνεία και παρά τις αναβολές, βλέπει την προσωπική του ζωή να εκτίθεται από τα πάμπολλα κορίτσια -32 καθημερινά- που μαρτυρούν ενώπιον του δικαστή ότι προσέφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες επ' αμοιβή στον Καβαλιέρε.
silvio1
Στο δικαστήριο θα προσέλθει ως μάρτυρας ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά και ο ποδοσφαιριστήςΚριστιάνο Ρονάλντο.
Το εκτός γάμου παιδί του Σβαρτζενέγκερ
Τις ημέρες που η υφήλιος συγκλονιζόταν από τις αποκαλύψεις για τον Ντομινίκ Στρος Καν, ένα άλλο σκάνδαλο έβγαινε στο φως στην Καλιφόρνια. Η είδηση του διαζυγίου του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερμε την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ έκανε πολλούς να απορήσουν. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια παραιτήθηκε από το αξίωμά του, επειδή η σύζυγός του ανακάλυψε όχι μόνον ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την οικιακή τους βοηθό, αλλά και ότι είχε αποκτήσει μαζί της παιδί, ηλικίας 14 ετών.
svatzeneiger_748688297
Δύο παιδιά εκτός γάμου και για τον Αλβέρτο
Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτου με την νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Σαρλίν Γουίτστοκ. Λίγες μέρες πριν την τελετή, οι φήμες ότι ο Αλβέρτος έχει δύο ακόμη νόθα παιδιά κόντεψαν να τινάξουν το γάμο στον «αέρα». Η Γουίτστοκ έγινε γνωστό ότι αποπειράθηκε να φύγει για την πατρίδα της τρεις φορές, κάτι που απέτρεψαν οι γαλλικές αρχές, που κατέσχεσαν το διαβατήριό της, δέκα μέρες πριν το γάμο.
Πολλοί μάλιστα θεωρούν απόδειξη της ιστορίας αυτής τα δάκρυα της νύφης κατά τη διάρκεια του γάμου, που μεταδιδόταν ζωντανά σε όλον τον κόσμο.
albert
Το twitter κατέστρεψε το «δεξί χέρι» της Χίλαρι
Ο Άντονι Γουέινερ μέχρι πρότινος θεωρούταν ανερχόμενο αστέρι των δημοκρατικών και ήταν το δεξί «χέρι» της Χίλαρι Κλίντον. Ωστόσο, μια κατά λάθος ανάρτηση μιας ερωτικής πόζας του στο twitter, στάθηκε αφορμή για να ξεδιπλωθεί το κουβάρι των ερωτικών του περιπετειών. Αποκαλύφθηκε ότι ο Γουέινερ διατηρούσε «ερωτικό δεσμό» με έξι γυναίκες –πλην της συζύγου του- μέσω twitter και κοινωνικών δικτύων, ενώ μαθεύτηκε ότι έκανε τηλεφωνικό σεξ από το βουλευτικό του γραφείο.
Μετά την παραίτησή του, ο μεγιστάνας της βιομηχανίας πορνό, Λάρι Φλιντ του έκανε πρόταση να γίνει πρωταγωνιστής σε ροζ ταινίες, με γενναίο μισθό...
Εξωσυζυγική σχέση για 13 χρόνια
Την καριέρα του είδε να καταστρέφεται και ο αφροαμερικανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών,Χέρμαν Κέιν. Φαβορί στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των συντηρητικών, όλα καταστράφηκαν όταν απεδείχθη ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση επί 13 χρόνια με την Τζίντερ Γουάιτ, από την οποία και χώρισε μόλις ένα μήνα πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.