Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Aς χρεοκοπησουμε επιτελους!!!

Δυομισυ χρονια κατοχης και χουντας,δυομυσι χρονια μας σωζουν ολοι,πρωτα ο ανεκδιηγητος και αστειος"εγω τα εκανα ολα σωστα"Παπανδρεου,ο οραματιστης της παγκοσμιοποιησης με ενα αστειο υπουργικο συμβουλιο κλεφτων και απατεωνων,επειτα ο υπνοβατης τραπεζιτης της τριμερους επιτροπης Παπαδημος με το ιδιο υπουργικο συμβουλιο ανικανων και ηλιθιων με την προσθηκη μερικων απο εδω και απο εκει...ετσι λενε την οικουμενικη....η κυβερνηση συνεργασιας.

Αν σκεφτουμε τι εχουμε ζησει αυτα τα δυομυσι χρονια θα δουμε τελικα οτι εχουμε πολλες αντοχες σαν λαος,αντεξαμε τις υποσχεσεις,τα ψεμματα,τις απειλες,τους εκβιασμους και τις μπλοφες,το απιστευτο ξυλο στις διαδηλωσεις,τις ομιλιες των γελοιων περι σωτηριας της χωρας,τις μειωσεις των δικαιωματων μας και το ξεχαρβαλωμα του κρατους που μονο απο τυχη υπαρχει ακομα.
Ζησαμε τους υποικ Παπακωσταντινου και Βενιζελο,τις βρισιες Παγκαλου,την αδιαφορια Παπουτση,την αναπτυξη Χρυσοχοιδη,την Ξενογιαννακοπουλου,την Νταλαρα,την Τζακρη και τον Δρουτσα.
Ολη η γκαμα ηλιθιων περασε απο μπροστα μας,ο σκληρος πυρηνας ομως εμεινε ασαλευτος,ζησαμε τον ανοητο και εγκληματια υπουργο υγειας και πρωην εργασιας Λοβερδο,την Μις Φωτοτυπια Διαμαντοπουλου,τον Πετσαλνικο....ποιος ξεχναει τον Πετσαλνικο.

Τον προεδρο της δημοπρασιας που ορκιστηκε να τηρει το συνταγμα και τους νομους του κρατους για το ευτελες ποσον των 360 χιλιαδων ευρω τον χρονο....και δεν μπορεσε να το κανει,τους θανατους απο αυτοκτονιες,την πεινα,τους θανατους των αστεγων,την ασιτια των μικρων μαθητων,την φτωχεια και την ανεργια,τους κατωτατους μισθους που σε λιγο θα γινουν αορατοι.

Και τι δεν εχουμε ζησει?

Τι χειροτερο απο αυτο που εχουμε ζησει θα μας φερει η πραγματικη χρεοκοπια?
Οταν ολα γυρω μας ειναι ηδη χρεοκοπημενα?

Ισως την δυναμη να ξεκινησουμε παλι απο τον πατο που μας ριξανε,που πεσαμε εμεις μονοι μας ισως,που δεν θα μας αφησουν να βγουμε αν δεν τους κρεμασουμε ολους στο πιο ψηλο σημειο της πολης για να τους βλεπουν ολοι.

Πηγή "harrytsopanos"