Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Νύχτα θα πάρουν την απόφαση για την παράδοση της χώρας

Όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί… αυτή είναι η παροιμία του θυμόσοφου λαού, που νομίζω πως εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Έλληνα γκαουλάϊτερ (ή κούριερ, όπως προτιμά να τον αναφέρει κανείς) Λουκά Παπαδήμο.

Η συνάντηση θα αφορά την απόφαση αποδοχής της μετατροπής της χώρας μας σε «γκουλάγκ» της Ευρώπης, σε μία ανοιχτή φυλακή, όπου θα συναθροίζονται και θα προσπαθούν να επιβιώσουν οι λαθρομετανάστες (για των οποίων την αποτροπή εισόδου στην Ελλάδα αρνείται να συμβάλει η Ευρώπη –γιατί άραγε;-) και οι ιθαγενείς Έλληνες.
Ανθρώπινα, εργασιακά και άλλα δικαιώματα, θα πεταχτούν στον κάλαθο μαζί με την Δημοκρατία, προκειμένου να… πληρωθούν με εμπράγματες –αλλά και ανθρώπινες- εγγυήσεις οι «φίλοι», οι «εταίροι» και «σύμμαχοί» μας.

Με δεδομένη την αντίδραση των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι από νωρίς σήμερα διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στον σχεδιαζόμενο εξανδραποδισμό τους η οποία προκύπτει από την τροϊκανή πρόταση, οι πολιτικοί αρχηγοί ανέβαλλαν την συνάντησή τους για τις 9 μ.μ., δηλαδή μέσα στα μαύρα σκοτάδια (έτσι έρχεται να επικυρωθεί μία άλλη πολύ καλή παροιμία «βάλε λάδι κι έλα βράδυ»), στην οποία θα συναποφασίσουν το μεγάλο «ναι» και την τυπική υποδούλωση της Ελλάδας στις δυνάμεις της Μέρκελ (βλ. Δ’ Ράιχ) και των τραπεζιτών και λοιπών διεθνών λαμογιών.

Φυσικά, μόνο νύχτα θα μπορούσε αυτή η τετράδα (Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης) να συναντηθούν. Κι αυτό, επειδή η νύχτα δίνει τις καλύτερες στιγμές για να υλοποιηθούν εγκλήματα.
Έτσι, ως συμμορία, θα συνεδριάσουν για να ρίξουν στην απόλυτη εξαθλίωση και την απόλυτη κατοχή, τόσο την χώρα όσο και τους πολίτες της.
Οι ίδιοι, ως φυσικοί ένοχοι της σημερινής τραγικής κατάστασης, θα προσπαθήσουν να παρατείνουν την παραμονή τους στους πολιτικούς θώκους και σε όσα αυτοί προσφέρουν.
Θα αποπειραθούν, ταυτόχρονα, να καταλύσουν επίσημα το πολίτευμα, βάζοντας τις υπογραφές τους σε ένα υπαγορευμένο από τρίτους κείμενο, μέσω του οποίου οι ίδιοι θα μετατραπούν σε «νομάρχες» και τσοπάνηδες κομματικών ανεγκέφαλων αγέλων.

Το ζητούμενο, για τον θλιβερό πολιτικό θίασο, είναι να παραμείνει «στα πράγματα» (βλ. τυπική εξουσία) ώστε να εξασφαλίσει την ατιμωρησία και φυσικά να συνεχίσει να ζει παρασιτικά και εις βάρος του συνόλου (σχεδόν) των πολιτών, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μετατραπούν σε υποζύγια και επίσημες παραγωγές πλούτου για τις «δάνειες δυνάμεις».

Η νύχτα, λοιπόν, μπορεί να φιλοξενήσει τα πολιτικά ανδράποδα, τα οποία βιάζοντας ομαδικά και κατά συρροή τόσο το Σύνταγμα, όσο και κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας, γνωρίζοντας πως εκπροσωπούν μία πολύ μικρή μερίδα των πολιτών, δείχνουν να είναι αποφασισμένοι να ρίξουν την Ελλάδα στον γύψο και στη συνέχεια να περιφέρονται στα ΜΜΕ σαν δακρύβρεχτες «μυξοπαρθένες», προβάλλοντας επιχειρήματα προς ηλιθίους.

Δεν τους νοιάζει για τον Ελληνικό λαό.
Δεν τους νοιάζει για την Ελλάδα.
Δεν τους νοιάζει για την καταστροφή που έχουν φέρει στην χώρα.
Δεν τους νοιάζει τίποτε πέρα από την προσωπική τους επιβίωση.

Αυτά πρέπει να τα κατανοήσουμε, όλοι εμείς, που θα υποχρεωθούμε μέσω των παράνομων υπογραφών, των ψευδεπίγραφων εκπροσώπων μας, να διαγράψουμε τις ζωές μας, στο όνομα της διάσωσης όλων εκείνων που επί σειρά ετών κατάκλεψαν την χώρα και τολμούν ανερυθρύαστοι σήμερα να μας λένε πως «μαζί τα φάγαμε».
Αφού ζήσαμε την εποχή όπου δείχναμε τον κλέφτη λέγοντας «επιτυχημένος», αφού βιώσαμε το «δούλεψε να φας, κλέψε να έχεις», περάσαμε και στην εποχή κατά την οποία έρχονται οι κλέφτες και οι άρπαγες να υπογράψουν την παράδοση της δικής μας (όχι απαραίτητα και δικής τους) περιουσίας, της δικής μας (όχι απαραίτητα και δικής τους) πατρίδας.
Τώρα πιά...
Ζούμε στην εποχή όπου ο κλέφτης γίνεται νοικοκύρης και ο νοικοκύρης δούλος (ή κατ’ ανάγκην κλέφτης).
Ζούμε στην εποχή όπου οι ανίκανοι και τυχάρπαστοι δικαιώνονταιδια των προσωπικών τους υπογραφών και οι ικανοί και έντιμοι καλούνται να πληρώσουν ολόκληρο τον λογαριασμό (σημειώνουμε πως το καλοκαίρι που πέρασε οι αρχηγοί των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων αρνήθηκαν τον έλεγχο του χρέους, ενώ λίαν προσφάτως ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς είχε αρνηθεί τον έλεγχο τραπεζικών λογαριασμών βουλευτών σε Ελβετικές Τράπεζες, επειδή κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ντροπή για το Κοινοβούλιο!!!).

Νύχτα, λοιπόν, θα συναντηθεί η μπλέμπα της χώρας. Με την ασφάλεια της νύχτας αποφάσισαν να υπογράψουν το σύμφωνο της παράδοσης, περιτριγυρισμένοι από χιλιάδες άνδρες των ΜΑΤ. Βλέπετε, η προσωπική ασφάλεια των σύγχρονων Τσολάκογλου, είναι πολύ σημαντικότερη από την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της. Απαιτείται από το "σύστημα" οι ολίγιστοι της πολιτικής να διασωθούν. Οι τροϊκανές δυνάμεις επιθυμούν την διαιώνιση του είδους τους, επειδή γνωρίζουν πως τέτοιες «πάστες» είναι πολύ σπάνιες...

Η σκληρή αλήθεια είναι πως δεν φταίνε αυτοί (οι τροϊκανοί).
Βρήκαν ηλίθιους (τόσο τους πολιτικούς όσο και εμάς) και τα κάνουν.

Το ζητούμενο, πλέον είναι… Εμείς τι κάνουμε; 

Εμείς τι θα κάνουμε;

Θα αποδεχθούμε την σκλαβοποίησή μας στο όνομα της… διάσωσής μας; 
Ή μήπως θα συναθροιστούμε για να απαλλαγούμε από όλον αυτόν τον συρφετό, οριστικά και (εύχομαι) δια παντός;


Κωνσταντίνος


Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"

Πηγή "Ας μιλήσουμε επιτέλους"