Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάς εάλω...

Editorial
Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι η χώρα παραδόθηκε επίσημα στους οικονομικούς Ευρωπαίους κατακτητές και οι "άρχοντες" αυτού του δύσμοιρου τόπου, συνεχίζουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Μέσα σε μιάμισυ ώρα, είχαν ήδη συμφωνήσει να μειώσουν το βασικό μισθό στα 400 ευρώ, να περικόψουν τα ήδη τσεκουρεμένα επιδόματα, να απολύσουν 150000 δημοσίους υπαλλήλους και πολλά άλλα και στις υπόλοιπες ώρες συζητούσαν, αν θα περικόψουν 25 ευρώ από τις επικουρικές συντάξεις.


Πόσο ηλίθιοι, πρέπει να είμαστε, για να επιτρέπουμε σε προδότες και βολεμένους να μας κοροιδεύουν?
Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είμαστε για να τους ακούμε να απαγγέλουν στίχους του Καβάφη, εξερχόμενοι από το τραπέζι που υπέγραψαν τη θανατική καταδίκη του Ελληνικού λαού?
Πόσο ηλίθιοι....


Εχει χαθεί πλέον κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Όλα τα μέτρα αφορούν τον μισθοσυντήρητο, τον συνταξιούχο, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία και όλα τα χρήματα που δήθεν εισπράττονται από τους δανεισμούς των Ευρωπαίων, ξαναπηγαίνουν στις τσέπες των δανειστών μας.


Δεν υπάρχει πλέον κανένας που να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πουν τη λέξη χρεωκοπία, να μην κοπούν χρήματα από τις τσέπες των κατεχόντων και να σωθούν οι τράπεζες.


Παρουσίασαν σαν μεγάλη επιτυχία την διατήρηση του 13ου και 14ου μισθού, ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις, έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να δίνουν δώρα στους εργαζόμενους.


Θέλουν να μας πείσουν ότι δίνουν αγώνα για τις συντάξεις και μόλις η Ευρώπη τους πιέσει λίγο, θα υπογράψουν και με τα δύο χέρια και αυτόν τον τελευταίο όρο που έχουν θέσει οι δυνάστες μας.


Συνεχίζουν να εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές του Δ.Ν.Τ, ενώ αποδεδειγμένα πλέον επι δύο χρόνια δεν έχουν πετύχει τίποτα, παρά τα σκληρά μέτρα που έχουν επιβάλλει. Οι άνεργοι στην Ελλάδα πλέον ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο και οι άστεγοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Γέροι πεθαίνουν γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για να αγοράσουν φάρμακα και νέα παιδιά βλέπουν σαν μοναδική διέξοδο την μετανάστευση για να διατηρήσουν την ελπίδα.


Δημιουργήσατε μια Ελλάδα μπανανία, αποφασίσατε να ζουν τα παιδιά μας στη μιζέρια, φάγατε τις εισφορές των εργαζομένων και τους δίνεται συντάξεις πείνας, οδηγήσατε επιχειρήσεις στο κλείσιμο και επιχειρηματίες στα συσσίτια των αστέγων. Είσαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό το δημιούργημα και όμως κανείς σας δεν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Είσαστε όλοι έξω και συνεχίζετε να παίζετε με τις τύχες μας. 


Κατεβείτε ρε βολεμένοι από τις καρέκλες σας, αφήστε τον Ελληνικό λαό να αποφασίσει για την τύχη του. Δεν μας εκπροσωπείτε και δεν σας εμπιστευόμαστε. Δεν ψηφίσαμε καμιά κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν έχει λαική εντολή καμιά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, που συγκεντρώνει μονοψήφιο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις, δεν θέλουμε τσόντες τύπου ΛΑ.Ο.Σ να αποφασίζουν για μας, ούτε συμπληρώματα Ν.Δ., που δεν συγκυβερνά, αλλά τελικά συνυπογράφει. Θέλουμε να αποφασίζουμε εμείς για το ποιος θα υπογράφει την τύχη μας και να εκλέξουμε εμείς την κυβέρνηση με την οποία θα βγούμε από το αδιέξοδο.
Δημήτρης