Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Καβάλα: Συνελήφθη ο βιαστής της 12χρονης που ομολόγησε το έγκλημα

Ένας άνδρας, ηλικίας 45 ετών, από τη Δημοτική Κοινότητα Κάρυανης του Δήμου Παγγαίου, συνελήφθη χθες το βράδυ για το βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού από τις Σέρρες

Ο 45χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δηλώνοντας, μάλιστα, πως είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για ανάλογη υπόθεση βιασμού.
Ο δράστης, μετά την ομολογία του, αναγνωρίστηκε από το 12χρονο κορίτσι, οι γονείς τους οποίου κατήγγειλαν το βιασμό του στις αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης.
Ο βιαστής είχε προθυμοποιηθεί να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του τη 12χρονη σε κοντινό από το σπίτι της περίπτερο. Αντ' αυτού, ωστόσο, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε. Στη συνέχεια, την επέστρεψε στο σημείο, απ' όπου την παρέλαβε αρκετά μακριά από το σπίτι της. Όταν η 12χρονη επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι της, οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές αρχές για να διαπιστωθεί αργότερα στο Νοσοκομείο Καβάλας ο βιασμός από τον ιατροδικαστική.
Από την μεγάλη κινητοποίηση που εξαπέλυσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν τέσσερις ύποπτοι και τελικά συνελήφθη και ομολόγησε ο βιαστής.