Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ομάδα της μαφίας η Ρεάλ

Στη δίνη του κυκλώνα ο Ζοζέ Μουρίνιο: Η "El Pais" τον χαρακτηρίζει δειλό που βρώμισε την ομάδα του και ζητάει από τον Πέρεθ να αποφασίσει αν η Ρεάλ είναι ομάδα ή μαφιόζικη οργάνωση!

Η ενέργεια του Ζοζέ Μουρίνιο να τραβήξει από το αυτί τον βοηθό προπονητή του Γουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα, στο φινάλε του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ, όχι μόνο άναψε τα αίματα εντός "Καμπ Νόου" αλλά προκάλεσε έκρηξη και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Αν και έχει περάσει λοιπόν πάνω από ένα 24ωρο από την επεισοδιακή αναμέτρηση των δύο "μεγάλων" του ισπανικού ποδοσφαίρου, εκείνοι που δείχνουν επικριτικά τον "special one" αυξάνονται και πληθύνονται, με την τελευταία που μπήκε στο... χορό να είναι η "El Pais".

"Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πρέπει να αποφασίσει εάν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ή μία ομάδα μαφιόζων της καμόρα", τονίζει η μεγάλη σε κυκλοφορία πολιτική εφημερίδα της Ισπανίας, για να συνεχίσει την ολομέτωπη επίθεση κατά του Πορτογάλου.

"Έκανε μία δειλή επίθεση. Αντί να ζητήσει συγγνώμη έδειξε έλλειψη σεβασμού κάνοντας την πάπια. Ουδείς, πόσο μάλλον η Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να ανέχεται μία τέτοια συμπεριφορά".

Η εφημερίδα θυμίζει επίσης την ένδοξη παράδοση του μαδριλένικου συλλόγου και προτρέπει τον Πέρεθ να "ξεκαθαρίσει δημόσια ποιες είνα οι προθέσεις του απέναντι σε έναν τεχνικό που βρώμισε την ομάδα μπροστά σε όλο τον κόσμο".

Όπως μάλιστα καταλήγει με νόημα η εφημερίδα, το δάχτυλο με το οποίοτράβηξε το αυτί του Βιλανόβα ο Μουρίνιο, ήταν στην πραγματικότητα "ένα δάχτυλο στο αυτί του Φλορεντίνο Πέρεθ".