Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Διεγράφη ο Σωτήρης Χατζηγάκης από την ΝΔ

Την πόρτα της εξόδου από την Κ.Ο. της ΝΔ έδειξε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στον κ. Σωτήρη Χατζηγάκη στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματός τους ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες αμφισβητήσεις.

Η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων και παλαιού στελέχους της παράταξης που προκάλεσε την διαγραφή του είναι η εξής :«Θέλω να εκφράσω την έντονη αντίθεσή μου με ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια που με την ταμπέλα της λαϊκής Δεξιάς, προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αστικό κόμμα με πολλές τάσεις. Εχει και λαϊκή δεξιά και φιλελεύθερη δεξιά και έχει βεβαίως και μεσαίο χώρο».

Πάντως, ο κ. Χατζηγάκης ενημερώθηκε για την διαγραφή του από τους δημοσιογράφους ενώ φέρεται να είπε ότι «τωρα αισθάνομαι απελευθερωμένος και μπορώ να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω». Να σημειωθεί ότι η «αβερωφική» έκφραση περι «ακροδεξιών σταγονιδίων» τα οποία «αλλοιώνουν την φυσιογνωμία της ΝΔ» εκφράζει αρκετούς βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διαγραφεί και όποιος βουλευτής δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου.

Πηγή "Πρώτο Θέμα"