Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Άλωσε τη Μασσαλία Θρύλε μου


Τα... ρέστα του παίζει απόψε το βράδυ (21:45, ΝΕΤ, live chat στο thrylos.gr) ο Ολυμπιακός στο "Βελοντρόμ" με αντίπαλο τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League, όπου θα τα δώσει όλα για να φύγει με το διπλό και να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε το σύνθημα της νίκης στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Γάλλους, φανερώνοντας την διάθεση όλων στο στρατόπεδο του πρωταθλητή Ελλάδας για μάχη μέχρις εσχάτων για τους τρεις βαθμούς. Αυτό θέλει ο Θρύλος για να μείνει στο κόλπο και αυτό θα παλέψει να πάρει με τον τσαμπουκά του και την ψυχή του.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα, η γκρίνια είναι μεγάλη, αλλά η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση. Η Μαρσέιγ έχει το πάνω χέρι για να περάσει και θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της, φτάνοντας στους "16" από απόψε το βράδυ. Ο Θρύλος θα προσπαθήσει να αποτελέσει... ανάχωμα και να τη ρίξει στα "σχοινιά".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πολύ καλά ότι για να αντιμετωπιστεί η Μαρσέιγ, αλλά και για να μην βρεθεί πάλι πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο, θα πρέπει να κρατήσεις τους Γάλλους μακριά από την εστία του.
Οι Μαρκάνο και Χολέμπας θα ξεκινήσουν στην αριστερή πλευρά, με τον Μανιάτη να μπαίνει πιθανότατα δίπλα στον Μοδέστο στα χαφ. Σε αυτή την περίπτωση ο Γέστε θα μείνει στον πάγκο.

Έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται απόψε να παραταχθεί με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο. Τα χαφ στον άξονα θα είναι οι Μοδέστο, Μανιάτης και Φουστέρ, δεξιά θα περάσει ο Μιραλάς, αριστερά ο Χολέμπας και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Ο Θρύλος παίζει τη ζαριά του και ό,τι βγει. Έστω και αν έχει αγωνιστικά προβλήματα, έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, θα παλέψει για να φύγει με το διπλό. Πάμε γερά Ολυμπιακάρα!