Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Kristallnacht» προμηνύεται για τον έλεγχο της νέας κυβέρνησης!

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ 

«Νύχτα των Κρυστάλλων» σχεδιάζουν εντός, εκτός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και επί του ΛΑΟΣ!



Σαν σήμερα, τη νύχτα της 9ης Νοεμβρίου 1938 στη Γερμανία, τέθηκε σε εφαρμογή η επιχείρηση που έμεινε στην ιστορία ως «Νύχτα των Κρυστάλλων»!


Κάτι ανάλογο βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, εντός και εκτός των δυο κομμάτων εξουσίας, δείγμα της απορρύθμισης του πολιτικού σκηνικού της χώρας, το οποίο παρουσιάζει πρόδρομα φαινόμενα πλήρους αποσάθρωσης και διάλυσης.


Απόδειξη τούτου αποτελεί η πρωτοφανής στα χρονικά αναίρεση των συμπεφωνημένων μεταξύ των κ.κ Παπανδρέου και Σαμαρά, τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από λίγα λεπτά στο προεδρικό Μέγαρο.


Προμήνυμα της κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος της χώρας, χτυπημένο από τη διαχρονική ανακολουθία και ανυποληψία του, αλλά και από τις ορέξεις και τις επιθυμίες εξωθεσμικών παραγόντων που απαιτούν να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω και τις δικές τους επιλογές!    

Τις περίεργες μεθοδεύσεις και τα παιχνίδια εξωθεσμικών παραγόντων να θέσουν σε αμφισβήτηση τη συνταγματική τάξη της χώρας κατήγγειλε στις 8:30 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με δήλωση του.

"Πολλοί θα το ήθελαν, αλλά η Ν.Δ δεν θανγίνει μέρος του προβλήματος. Είμαστε βαθιά προσηλωμένοι στο Σύνταγμα. Την πρωτοβουλία την έχει η κυβέρνηση", υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος θα σεβαστεί την επιλογή που θα υποδειχθεί από την κυβερνητική παράταξη.
Τα βέλη των στελεχών τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ στρέφονται κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο οποίος, όπως έλεγαν, επέδειξε παιδαριώδη συμπεριφορά! "Οι θεατρινισμοί έχουν και τα όρια τους, η συμπεριφορά του κ. Καρατζαφέρη όλα δείχνουν ότι είναι προσχηματική, ας ελπίσουμε δεν υποκρύπτει κάτι άλλο,περίεργο και επικίνδυνο"!
Πηγή