Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Liberation: “Ξεφτιλίσαμε τους απατεώνες, τεμπέληδες και gay Έλληνες”. Αυτό είναι το μέγιστο των εγκλημάτων Παπανδρέου και πρέπει να το πληρώσουν.


Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τότε που γράφαμε ότι το μέγιστο έγκλημα των Παπανδρέου δεν είναι οικονομικό. Είναι η καλλιέργεια ανθελληνισμού παγκοσμίως. Οι ξένοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία απεχθάνεται τον Παπανδρέου, τα προσωπικά του χαρακτηριστικά και ότι πρεσβεύει.
Οι ξένοι βλέπουν ένα πολιτικό ανδρείκελο να περιφέρεται και ταυτίζουν τα χαρακτηριστικά του με τον Ελληνικό λαό, διότι απλούστατα δεν γνωρίζουν ότι εξελέγει από μία θλιβερή μειοψηφία και από έναν φασιστικό μηχανισμό προπαγάνδας με την βοήθεια της ντόπιας και παγκόσμιας διαπλοκής.
Πρέπει να διαμηνύσουμε σε κάθε γωνιά του πλανήτη ότι ο Παπανδρεου δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα και είναι ανεπιθύμητος.
Αυτό το κλίμα δεν καλλιεργείται τυχαία και είναι προπομπός Εθνικής τραγωδίας που πρέπει να αποτρέψουμε.
Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα με τίτλο “Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες” αναφέρει μας αναφέρει ως τεμπέληδες, απετεώνες και φετοφάγους.
«Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς… Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…»
Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει λόγο και για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των Ελλήνων αναφέροντας πως όσοι μένουν στη Μύκονο είναι ομοφυλόφιλοι. Μάλλον το παραλήρημα του αρθογράφου να οφείλεται στο γεγονός ότι επισκέφτηκε το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και δεν πέρασε καλά!
«Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφυλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα… Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!»
Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το άρθρο
Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το άρθρο
Τέλος, επικριτικός ήταν και απέναντι στους πολιτικούς της χώρας. Συγκεκριμένα, μιλάει για τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και για τον Γιώργο Παπκωνσταντίνου σημειώνοντας πως με τέτοιο όνομα δεν μπορεί να θεωρείται κανείς αξιόπιστος.
«Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί…»
Η μετάφραση του άρθρου από το NEWSIT.GR