Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Πέθανε επειδή δεν είχε να φάει…

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 45χρονης στην Ηλεία, επειδή είχε να φάει πολλές ημέρες.Το περιστατικό συνέβη στα Μακρίσια Ηλείας. Χθες, ο ιατροδικαστής πραγματοποίησε νεκροτομή στο πτώμα της 45χρονης. Όπως αποδείχτηκε, η άτυχη γυναίκα υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους γενικευμένης απίσχνασης.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα είχε πάθει έμφραγμα δύο ημέρες πριν το θάνατό της, μάλλον από την ασιτία, αφού ο οργανισμός της είχε επιβαρυνθεί από την πολύ κακή της διατροφή.
Όπως έγινε γνωστό, η 45χρονη στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα εξαρτήσεων. Ωστόσο, είχε τέτοια ψυχική δύναμη, που κατάφερε να νικήσει τα πάθη της και να αναζητήσει στα Μακρίσια μια νέα αρχή. Η εκκλησία στάθηκε δίπλα της και της παραχώρησε μια στέγη, ενώ για το φαγητό της φρόντιζε η βοήθεια στο σπίτι.
Όμως τον τελευταίο καιρό η υγεία της επιβαρύνθηκε πολύ. Έτσι, η 45χρονη άφησε την Τετάρτη την τελευταία της πνοή, μη μπορώντας πλέον να κρατηθεί στα πόδια της. Οι συνθήκες διαβίωσής της ήταν τόσο ελεεινές, που τελικά δεν τα κατάφερε...