Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

«Χ»άλασε το σερί ελέω... Λεβαδειακού


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα «Πηγάδια», για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος αφού Skoda Ξάνθης και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1.
Έτσι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους (4x4) και πλέον ισοβαθμούν με τον ΟΦΗ που είναι στους 18 βαθμούς και στην 5η θέση.
Το πρώτο ημίχρονο στα «Πηγάδια» ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν όρεξη και το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, ωστόσο οι γηπεδούχοι που στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν τον έλεγχο του αγώνα δεν μπόρεσαν ν' απειλήσουν τον Κυριακίδη.
Η μόνη καλή φάση για τους Ακρίτες καταγράφηκε στο 6ο λεπτό. Τότε ο Μάουρο Πόι με μακρινό σουτ προσπάθησε ν' ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Κυριακίδης απέκρουσε στο «γάμα» της εστίας του.
Στο 19' και ενώ ο Λεβαδειακός είχε ισορροπήσει το παιχνίδι παίρνοντας πρωτοβουλίες στον χώρο του κέντρου είχε την φάση του ημιχρόνου. Ο Μουλόπουλος γύρισε στην μικρή περιοχή στον Βασιλείου, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Βιβιανί.
Στο 45' ο Ζησόπουλος επιχείρησε σουτ από την μέση του γηπέδου προς την εστία της Skoda, όμως ο Βιβιανί ήταν και πάλι εκεί και απέκρουσε!
Και στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ξεκίνησε δυνατά. Ο Μαρκόφσκι από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε ένα γυριστό σουτ, ωστόσο ο Κυριακίδης του είπε «όχι», από γύρισμα του Κομεσίδη.
Από κάθετη του Κοιλιαρά ο οποίος ελίχθηκε ανενόχλητος έξω από την περιοχή του Βιβιανί, ο Βασιλείου με πλασέ από τ' αριστερά της περιοχής της Skoda άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό!
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν' απαντήσουν άμεσα στο γκολ του Λεβαδειακού, όμως του σουτ του Σουάνη, που έγινε λίγο έξω από την μικρή περιοχή ο Κυριακίδης κράτησε το μηδέν στην εστία του, τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του Βασιλείου.
Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν ο Εντιμάρ βρήκε τον Μαρσελίνιο, εκείνος εκμεταλλεύτηκε το κενό στ' αριστερά του Λεβαδειακού μπήκε μέχρι σχεδόν την μικτή περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Μαρκόφσκι με προβολή ισοφάρισε στο 83'.
Η τελευταία καλή φάση έγινε στο 90' όταν ο Εντιμάρ έκανε ωραία κάθετη στον Μαρσελίνιο και το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Κυριακίδης.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 83' Μαρκόφσκι – 74' Βασιλείου
SKODA ΞΑΝΘΗΣ:Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (70' Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι, Πόι (63' Σουάνης), Ντάνι , Μάνταλος (53' Μαρσελίνιο)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος (90'+3' Μαχαίρας), Κόρμπος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος (42' λ.τρ. Ζουρούδης), Κοιλιάρας (77' Σάντσεζ)