Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αυτοί που θέλουν να δώσουν τη χώρα


Του Μενέλαου Τασιόπουλου
Αυτοί που την έβαλαν στην «παγίδα δανεισμού» και την απέκοψαν από τις διεθνείς αγορές. Αυτοί οι τάχα σοσιαλδημοκράτες της συμφοράς, οι θεσμικοί της καταστροφής, αυτοί που νόμιζαν ότι αν παραχωρήσουν την Ελλάδα στη Γερμανία και τη Γαλλία, θα τους επιτραπεί η συνέχεια του «πλιάτσικου» σε βάρος των Ελλήνων, που τόσες δεκαετίες τώρα κάνουν.

Είναι εδώ ! ! !

Κάνουν πασαρέλα στα συγκροτήματα της διαπλοκής , θέλοντας να αναλάβουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Λες και το έγκλημα το έκανε ο Παπανδρέου μόνος του, χωρίς συνενόχους. Λες και δεν ήταν αυτοί οι «μέχρι το κόκαλο» Ευρωπαϊστές, που έβαλαν χωρίς όρους την Ελλάδα στην ΟΝΕ, που οργάνωσαν το «πάρτι» με τις καθυστερήσεις στα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων, που μιλούσαν και μιλούν για το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και πάνε με έξοδα των Ελλήνων φορολογούμενων στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και τοΠαρίσι , ικέτες και σιχαμεροί , πιο σιχαμεροί απ’ όλους τους εφιάλτες της Ελληνικής ιστορίας και τα δίνουν όλα , χωρίς καμία διαπραγμάτευση.

Σέρνονται δύο χρόνια τώρα στα ανακτοβούλια της Ευρώπης και πουλάνε το Έθνος και το Λαό, για να τους αφήσουν οι Ούννοι και οι Φράγκοι, λίγο καιρό ακόμη στο «υπουργικό κοστούμι». Και έρχονται εδώ μετά. Σε διατεταγμένη υπηρεσία και σκορπούν τον πανικό και λένε στον κόσμο ότι άμα πάρει την επόμενη δόση θα σωθεί η Ελλάδα. Και ταυτόχρονα κόβουν μισθούς , συντάξεις, όνειρα, σχέδια, σπουδές, ακόμη και το ρεύμα κοντέψανε να κόψουμε , σε 800.000 νοικοκυριά , αν τους αφήνανε.

Και τώρα τι θέλουν να μας πουν ; Κάναμε λάθος ! Το Μνημόνιο ήταν λάθος, η συνταγή ήταν λάθος , οι «μάγειρες» κάνανε λάθος !

Αν κάνατε λάθος κύριοι υπουργοί, κύριοι σύμβουλοί, κύριοι τεχνοκράτες, κύριοι δημοσιογράφοι και εκδότες της χώρας του πουθενά, που ονειρευτήκατε, διορθώστε το! Και αν δεν μπορείτε αυτοκτονήστε! Αυτό κάνουν οι έντιμοι όταν οδηγούν στον Καιάδα το Έθνος των Ελλήνων. Όταν οδηγούν στην απαξία έναν ολόκληρο Λαό. Και δεν λένε τώρα πάμε για την 7η δόση, τώρα πάμε για το επόμενο Μνημόνιο, τώρα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε νέα δανειακή σύμβαση. Για ποιους ; Για τους πιστωτές;

Αλήθεια τι είναι όλα αυτά τα κουμάσια , που γεμίζουν με εφιάλτες τις μέρες μας ; Είναι εκπρόσωποί μας ή μήπως εργαζόμενοι σε εισπρακτικές εταιρείες των πιστωτών;

Η πλάκα τελειώνει. Μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά φτάνει η ώρα της αλήθειας. Η ώρα της πραγματικής τιμωρίας για τους ενόχους που ομολογούν πρωί, μεσημέρι και βράδυ τα λάθη τους, διεκδικούν όμως ταυτόχρονα να έχουν και πολιτική συνέχεια. Άραγε γιατί; Για να φέρουν και άλλες καταστροφές, να κάνουν και άλλα εγκλήματα ενάντια στους Έλληνες, να συνεχίσουν και άλλο τον δοσιλογισμό τους ;

Όλοι αυτοί οι ευρωπαίοι λακέδες, που ψηφίζουν διάφορα κόμματα και προσκυνάνε διαφορετικούς Θεούς, όλοι αυτοί οι απολογητές του τίποτα , οι τεχνοκράτες της εξαθλίωσης να μαζέψουν τον σοσιαλφιλελευθερισμό τους και να πάρουν όπως και ο Μπλέρ και άλλοι πριν απ’ αυτούς , τον «τρίτο δρόμο» για την κόλαση. Να αφήσουν τις ανοησίες για 7η δόση, που πάει όλη στους πιστωτές και τις τράπεζες και για νέα Μνημόνια , που έχουν ως προαπαιτούμενο τον αφανισμό της χώρας και την οικονομική υποδούλωση των Ελλήνων και να ετοιμάζονται για την μεγάλη Οργή.

Ο πανικός που θα δοκιμάσουν να δημιουργήσουν για μια ακόμη φορά συνάδελφοί μου, μισθοφόροι των Γερμανών , «μαυραγορίτες» και προσκυνημένοι θα φέρει όχι φόβο και υποταγή , αλλά την έκρηξη που όλοι διεθνώς αναμένουν και υπολογίζουν.

Τα αποτελέσματα του 2011, στο έλλειμμα, το χρέος , την ανεργία, την διάλυση του κράτους και της οικονομίας, δεν είναι έκπληξη. Έχουν γραφεί και έχουν εξηγηθεί και προβλεφθεί από την Άνοιξη και το φθινόπωρο του 2010. Επίσης το έγκλημα των κυβερνήσεων Παπανδρέου και των «προθύμων» εντός και εκτός Κοινοβουλίου, είτε το αποκαλύπτει ο Στρος Καν είτε όχι , ήταν απολύτως φανερό από το φθινόπωρο του 2009.

Τέλος τα μνημόνια λοιπόν, τέλος και η ευρωζώνη ενδεχομένως. Η Ελλάδα παράγει ΑΕΠείτε για τους πολίτες της , είτε για την αποπληρωμή των χρεών. Και τα δύο μαζί και με ορίζοντα το 2015 , δεν μπορεί να τα εξυπηρετήσει η Ελλάδα. Ειδικά με πολιτικές τύπου Μνημονίων. Απλό είναι , δεν θέλει φιλοσοφία. Ούτε τα «Εύρηκα» της κλεπτοκρατίας μπορούν να εγγυηθούν ή και να ψελλίσουν για να μην υπερβάλουμε, κάτι διαφορετικό. Μερικοί απ’ αυτούς κάθονται ήδη στο χρυσό και ονειρεύονται το ρεύμα, το νερό, τα λιμάνια, τα τρένα την ίδια τη διαχείριση των εφοριών, τα νοσοκομεία, τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τον ήλιο , τον αέρα που αναπνέουμε.
Μπα, δεν θα παιχθεί έτσι το έργο. Κάποιοι μπήκαν σε λάθος παράσταση. Εδώ είναι ακόμη Ελλάδα. Δεν μας την πήρανε και δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι θα επιτραπεί στους «τριτοπρόσωπους αφηγητές» να την δώσουν.

Καληνύχτα και καλή τύχη λοιπόν στους Μνημονιακούς και τίποτα άλλο