Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Απόδραση με Βασιλείου

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, σε εξ αναβολής αγώνα της 3ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ και ανέβηκε στην 14η θέση της κατάταξης, με τέσσερα ματς λιγότερα από τον 13ο (με 10 βαθμούς) ΠΑΣ Γιάννινα. 
 
Με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία, κύλησε το νευρικό (με πέντε κίτρινες κάρτες) πρώτο ημίχρονο. 
 
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58` απέκτησαν το δικαίωμα να βρεθούν μπροστά στο σκορ, με υπόδειξη του... επόπτη! Από την κάθετη πάσα του Σίσιτς στον Καπάνταη, ο τελευταίος έπεσε στο έδαφος μετά την κόντρα με τον Τομάς. 
 
Ο διαιτητής Τριτσώνης αρχικά δεν έδειξε τίποτα, όμως δευτερόλεπτα αργότερα καταλόγισε την εσχάτη των ποινών μετά την υπόδειξη του επόπτη. 
 
Ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε το πέναλτι, όμως ο Κυριακίδης έπεσε σωστά στην γωνία και απέκρουσε διατηρώντας το μηδέν για την εστία του. 
 
Ο «μόνιμος» σκόρερ φέτος για τον Λεβαδειακό, Στέλιος Βασιλείου, σημείωσε το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του. Στο 89` από λάθος του Μπούρμπου, ο Κουτσόπουλος «βρήκε» τον Βασιλείου και εκείνος νίκησε με πλασέ στην κίνηση τον Κάρολ δίνοντας το «τρίποντο» (δεύτερο εφετινό) στην ομάδα της Βοιωτίας. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Βασιλείου, από τα πέντε συνολικά που έχει έως τώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα της Λειβαδιάς.
 
 ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Ουκάρ (46` Σουμπίνιο), Καλάιτζιτς, Καπάνταης (68` Μάντζιος), Γεωργίου, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (77` Μπούρμπος).
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Μελισσάς, Κοιλιάρας (83` Γκριμπτς), Βασιλείου (90` Μαχαίρας), Ζουρούδης (70` Πόποβιτς), Κόρμπος.

Πηγή "woop"