Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Λευτεριά στον Αχιλλέα Μπέο ή στείλτε τη Λιόν στη Δ’ Εθνική!

Όποιος δει τα αποτελέσματα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και δεν βρει τίποτε «ύποπτο» ή «διεφθαρμένο» (ελαφρώς ή βαρέως) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, αυστηρώς και δια ροπάλου, να ξαναμιλήσει για «στημένα ματς» στα ελληνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα!



Και αυτό αφορά τους πάντες:
 
-Την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΟΥΕΦΑ που χτυπάει καμπανάκια μόνο όταν κινητοποιούνται οι συνεταίροι της των μεγάλων στοιχηματικών εταιριών.
 
-Τους θλιβερούς παραγοντίσκους της ΕΠΟ και της Superleague που αποφασίζουν και πράττουν σύμφωνα με το «δίκαιο του ισχυροτέρου».
 
-Τα λοιπά ποδοσφαιρικά δικαιοδοτικά όργανα (εισαγγελείς, επιτροπές, κ.λπ.) που πάντα βρίσκουν τρόπους να συμμορφώνονται «προς τας υποδείξεις».
 
-Τον «γαλαζοαίματο» υπουργό Πολιτισμού που δεν διστάζει να επιδεικνύει ακόμη και φασίζουσες συμπεριφορές, προκειμένου να επιβάλει αυτό που... γουστάρει.
 
-Τα πάντα πρόθυμα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» που μεταβάλλονται σε Γκεμπελίσκους, προκειμένου να αναπαράγουν όσα «λέει η πιάτσα» και να διευκολύνουν τη διαμόρφωση «κλίματος» ή «περιρρέουσας ατμόσφαιρας», ή «κοινού περί δικαίου αισθήματος», κ.λπ...
 
Διότι: 
Δεν είναι δυνατόν η Λιόν να συνεχίζει στους 16 του Champions League ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου, τέσσερις μήνες μετά την πρόκρισή του στον τελευταίο προκριματικό του Europa League, να έχει εξοβελιστεί από το ποδοσφαιρικό σύμπαν!
 
Δια ταύτα:
Ο κ. Γερουλάνος καλείται, αυθωρεί και παραχρήμα, είτε να διατάξει την άμεση αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου (ίσως να μην έχει τη δικαιοδοσία, σίγουρα όμως έχει τον τρόπο, και το ξέρει) είτε να στείλει τη Λιόν, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τη Μαρσέιγ, τη Ντόρτμουντ, την Ίντερ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (και κάποια άλλα τεφαρίκια που θα του υποδείξει ο «αδέκαστος» κ. Φάκος) στους ομίλους της Δ’ Εθνικής, παρέα με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, τον Εθνικό Βατερού και τη Δόξα Χέρσου...