Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

To χαράτσι του Βενιζέλου, αυτός ο οικονομικός φούρνος του Άουσβιτς, ο Μεξικανός Παπαδήμος, ο κωλοτούμπας Σαμαράς και ο Γιώργος Παππούς...


Δοξάστηκε κρυβόμενος ο φοβερός συνδικαλιστής Νίκος Φωτόπουλος.
Την ώρα που η φασιστική συγκυβέρνηση Παπαδήμου εκβιάζει μέσω της ΔΕΗ για την πληρωμή του χυδαίου χαρατσιού, ο τζάμπα μάγκας Φωτόπουλος, εξήντλησε την επανάστασή του σε μια βόλτα με το περιπολικό. Εύγε ρε γίγαντα της αντίστασης.
Από την άλλη ο φερόμενος ως πρωθυπουργός, αυτός ο σιωπηλός προστάτης των τραπεζών, επιμένει να διατηρεί το φασιστικό χαράτσι Βενιζέλου σε άμεση σύνδεση με το λογαριασμό ρεύματος. 
Ακόμη κι όταν ο Γερμανός επίτροπος ενέργειας δηλώνει ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο, ο ιεραπόστολος των τραπεζών Λουκάς Παπαδήμος κάνει τον Μεξικανό.
Καλά φρουρούμενος από φασίστες και ζάπλουτους  υπουργούς, εξακολουθεί να εκβιάζει τους πολίτες με το αγαθό του ρεύματος.
Στο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ αντανακλάται η χυδαιότητα και η υποκρισία της πολιτικής εξουσίας του τόπου. Και κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων. Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε. Έρμαιο του Βενιζέλου έχει ξεπεράσει κάθε όριο αμοραλισμού απέναντι στους πολίτες. Κι αυτές τις επιλογές του θα τις πληρώσει ακριβά. Ήδη οι κραδασμοί που προκάλεσε ο Χρυσοχοίδης θα έχουν συνέχεια ώσπου αυτό το κόμμα των Παπακωνσταντίνου-Γεωργίου-Χριστοδούλου-Βενιζέλου να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.
Είναι πολιτικό θράσος ο υπουργός του χαρατσιού Βενιζέλος, ο πολιτικός που κρατικοποίησε την Proton Bank-τα πιο πρόσφατα ανδραγαθήματά του-να φιλοδοξεί να πάρει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και να κυβερνήσει τη χώρα. Είναι θράσος που ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Από την άλλη εκλιπαρούμε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσει σ’ ένα σημείο τις κωλοτούμπες ώστε να μπορέσουμε να συντονιστούμε μαζί του. Τον καλούμε να αφήσει τις παπαριές για οικονομικά ασθενείς. Αυτό το χαράτσι είναι αντισυνταγματικό, άρα χουντικό και φασιστικό. Άρα πέρα από απάνθρωπο είναι και προιόν της κατάλυσης του Συντάγματος. Οδηγεί επίσης στην κατατρομοκράτηση των πολιτών και στην ψυχική τους εξόντωση. Η διαφορά του από τους φούρνους του Άουσβιτς είναι ότι ακόμη δεν μας καίνε, αλλά εκεί θα φθάσουν αν τους αφήσουμε. Κι ενώ είναι όλα αυτά ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα, δεν βγάζει άχνα. Άρα συμφωνεί. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι μας περιμένει.
Αναζητούμε τον Σαμαρά πίσω από τη σκιά του Ανδρέα Ψυχάρη, πίσω από τα 15 εκατ. εμβόλια που παρήγγειλε ο Αβραμόπουλος όταν ήταν στις δόξες του, πίσω από τους ευρωπαικούς έρωτες του Δήμα, πίσω από τον ανύπαρκτο σύμβουλό του επί των Οικονομικών, ο οποίος προφανώς αναπνέοντας στη σκιά του Βενιζέλου συμφωνεί με τη σύνδεση του χυδαίου χαρατσιού με τη ΔΕΗ.
Σε εκλιπαρούμε Σαμαρά σταμάτα για λίγο στην 70η κωλοτούμπα ώστε να μπορέσουμε να συντονιστούμε. Μείνε πιστός, έστω για μια μέρα, σε μια δήλωσή σου. 
Μια μέρα μόνο...
Καλούμε επίσης τον οικονομικό συντάκτη του Μέγκα Γιώργο Παππού, να πάψει να είναι σκουλαρικάτο παπαγαλάκι του υπ. Οικονομικών και να μας επαναλαμβάνει ότι οι Έλληνες συντεταγμένα πληρώνουν το χαράτσι για να δημιουργήσει κλίμα.
Καλούμε τον Γιώργο Παππού, να σταματήσει γιατί δεν είναι μακριά η μέρα που οι οθόνες του καναλιού του θα βγάζουν παρόμοιες κραυγές απόγνωσης των εργαζομένων, αντίστοιχες μ’ εκείνες του Άλτερ, ένα κανάλι που όσο ήταν στα πολυδανεισμένα ντουζένια του κανείς εργαζόμενός του, δεν σκέφτηκε να πει «σταματήστε ρε, τι σκουπίδια ταίζουμε τον κόσμο;»
Σοβαρέψου Γιώργο Παππού, γιατί εδώ που είμαι θάρθεις.
Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Μεξικανό Παπαδήμο να αποσυνδέσει την πληρωμή του χαρατσιού από το λογαριασμό της ΔΕΗ. Διαφορετικά ας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και ο ίδιος της συνέπειες της κατάλυσης του Συντάγματος.
Κάποιοι χουντικοί σαπίζουν ακόμη στον Κορυδαλλό κι αυτοί δεν είχανσκεφθεί να πάρουν ένα τέτοιο φασιστικό μέτρο.
Αυτό που μένει στη κυβέρνηση του Μεξικανού Παπαδήμου είναι να φορολογήσει ακόμη και το βρόχινο νερό που θα μαζεύουν οι πολίτες για να ξεδιψάνε (δες την ταινία «Ακόμη και η Βροχή» που δείχνει τι έγινε στη Βολιβία) όταν η Goldman Sachs ζητήσει να μπει χαράτσι και στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ.
Το χαράτσι της ΔΕΗ  είναι από ηθικής άποψης εξίσου φασιστικό με τους φούρνους του Άουσβιτς. Και κάτι για μας τους πολίτες. Υπήρξαν πολλοί Γερμανοί που ισχυρίστηκαν τότε ότι οι Εβραίοι δεν αντιστάθηκαν επειδή φοβόταν ο καθένας για τη ζωή του: «Αρκούσαν 4 Γερμανοί ένοπλοι να οδηγήσουν στα κρεματόρια εκατοντάδες Εβραίους…»