Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Γλίτωσε... το Δράμα!


Οι "πράσινοι" κατάφεραν να μην "στραβοπατήσουν" στο Καυτανζόγλειο απέναντι στην Δόξα Δράμας επικρατώντας με 1-0.
Ο Τοτσέ ήταν αυτός που σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι και έδωσε το πολυπόθητο τρίποντο για τον Παναθηναϊκό που τον διατήρησε στο +5 της κορυφής.
Ο Ισπανός έκανε το 0-1 με προβολή στο 58' μετά από ασίστ του Κουίνσι.
Ο αγώνας
Σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 5', όταν ο Τοτσέ παραβίασε την εστία του Σέρεμετ, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη.
Οι "πράσινοι" διατηρούσαν την πρωτοβουλία των κινήσεω, αλλά με την Δόξα να απανταέι σωστά στις προσπάθειες ανάπτυξης του Παναθηναϊκού, ο αγώνας περιορίστηκε σε παιχνίδι κέντρο με πάρα πολλά λάθη.
Μόλις μία ευκαιρία για κάθε ομάδα στο πρώτο ημίχρονο που έληξε χωρίς καθυστερήσεις.
Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στις αρχές του β` ημιχρόνου, με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει μπει λίγο πιο δυνατά και να δικαιώνεται στο 58ο λεπτό όταν ο Παναθηναϊκός πήρε «κεφάλι» στο σκορ.
Ο Τοτσέ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του δραμινού συγκροτήματος σε σέντρα του Κουίνσι και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του Τοτσέ στο εφετινό πρωτάθλημα και τρίτο σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τα δύο σημείωσε απέναντι στον Λεβαδειακό.
Οι «πράσινοι», στο 73` βρέθηκαν κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ, όμως ο Τοτσέ αστόχησε από την μικρή περιοχή, μετά από νέα ασίστ του Κουίνσι.
Η μεγάλη στιγμή για τους "πράσινους" ήταν η επανεμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μετά από πολύ μεγάλο διάστημα απουσία λόγω τραυματισμού.
Ο άσος των «πρασίνων» επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τις 25 Μαΐου και το 2-0 επί της ΑΕΚ στα πλέι οφ, παίρνοντας τη θέση του Κουίνσι.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Αραβίδης (70` Κάπελ), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρι (46` Σοϊλέδης), Κυβελίδης (46` Βιάνα), Ουέλινγκτον.
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Κουίνσι (85` Χριστοδουλόπουλος), Ζέκα (69` Μαρίνος), Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης (77` Μαυρίας), Κλέιτον.