Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο Θεός να βάλει το... Νέρι του


Σε μια αναμέτρηση που "έσπασε" καρδιές, ο Άρης επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι "κίτρινοι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και άξιζαν τη νίκη και με το παραπάνω, την ώρα που ο Λεβαδειακός θα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος, αν έφευγε από τη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Λυτρωτής ήταν ο Νέρι Καστίγιο ο οποίος πέτυχε τόσο το γκολ της ισοφάρισης στο 50' όσο και το γκολ της νίκης στο 89' δείχνοντας ότι βρίσκεται σε "δαιμονιώδη" φόρμα.
Πλέον ο Άρης έχει μπει σε νέα τροχιά και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, κατακτώντας βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να αναρρηχηθεί στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο αγώνας
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να αιφνιδιάζεται πολύ νωρίς, καθώς στο 5', ο Σουμπίνιο πέρασε δύο παίκτες του Άρη, και σούταρε με δύναμη, με τον Βελλίδη να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να γλιτώσει τους "κίτρινους" από το γκολ.
Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα πολύ νωρίς, ωστόσο ο Άρης πήρε το πάνω χέρι.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι κυριαρχούν στο ματς, καθώς δημιούργησαν πολύ καλές ευκαιρίες.
Στο 16' ο Καπετάνος εκτέλεσε το κόρνερ, και ο Φατί σηκώθηκε για να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα, λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας των Βοιοτών, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Ακόστα έβγαλε σέντρα για τον Καστίγιο, η κεφαλιά του οποίου πέρασε πάλι ελάχιστα άουτ.
Ο Ούμπιντες απείλησε με απευθείας φάουλ όμως ο Κυριακίδης του είπε "όχι" με εκπληκτική επέμβαση, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τους "κίτρινους" ήρθε στο 50' με τον Καστίγιο να εκμεταλλεύεται άριστα την ασυνεννοησία της άμυνας του Λεβαδειακού και πλάσαρε για να κάνει το 1-1.
Στη συνέχεια ο Άρης είχε τις ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με τον Τριανταφυλλάκο και προσπάθησε να βρει δίχτυα ξανά.
Ο "λυτρωτής" Καστίγιο χτύπησε ξανά, όταν στο 89' σούταρε πάνω στα σώματα, ο Λαζαρίδης σούταρε ξανά πάνω στα σώματα, και ο Μεξικανός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη και έδωσε στην ομάδα του το "τρίποντο".