Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο ΟΦΗ έκανε... νταμπλ με την Δόξα

Ο ΟΦΗ είχε να σκοράρει και να νικήσει από τις 7 Δεκέμβρη. Το έκανε σήμερα, 14 Γενάρη. Κοινός παρονομαστής; Ο αντίπαλος!



Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε της Δόξας Δράμας για δεύτερη φορά, καθώς μετά το εξ αναβολής 1-0 στο Καυτανζόγλειο, αυτή τη φορά, στο Ηράκλειο, πανηγύρισε με 2-0.
Αν και έπαιξε... μισός (Κάρολ, Μάντζιος, Σίσιτς, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου εκτός λόγω καρτών, τραυματίας ο... φευγάτος Μπουλούτ), ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος απέναντι στη φιλότιμη Δόξα, που κρατούσε στην άμυνα, αλλά επιθετικά (σ.σ. εκτός ο Ουέλιγκτον γιατί δεν βγήκε το δελτίο του και στον πάγκο ο ανέτοιμος Αμπουμπακαρί) δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.
Ο ΟΦΗ βέβαια αγχώθηκε ιδιαίτερα και χρειάστηκε μια εξαιρετική προσπάθεια του πιτσιρικά Ζορμπά και την εκτελεστική ικανότητα του Παπουλή για να «καθαρίσει» το ματς με δύο γκολ στο 50ό και 86ό λεπτό.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μάλλον κακό, με ελάχιστες φάσεις, πολλά λάθη, σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετό... άγχος για τους γηπεδούχους.
Οι Κρητικοί έδιναν την εντύπωση της καλύτερης ομάδας και αυτό φάνηκε τελικά στο σκορ, καθώς στο δεύτερο μέρος και παρά τις αλλαγές «φρεσκαρίσματος» από τον Κατσαβάκη, η Δόξα δεν άντεξε.
Αρκούσε στο 50' μια ωραία προσπάθεια του Ζορμπά και το καλό τελείωμα του Παπουλή για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης σφράγισε το «τρίποντο» για τον ΟΦΗ λίγο πριν από το φινάλε, μετά από σουτ του Καπάνταη.
Πρώτη νίκη λοιπόν για τον «αλενατόρε» μετά από πέντε «στραβά» αποτελέσματα, στους 3 βαθμούς μένει η Δόξα που... τρέχει λόγω των ματς που εκκρεμούν.
ΣΚΟΡΕΡ: 50', 86' Παπουλής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Τριποτσέρης, 40' Καμπάνταης, 60' Σόουζα - 90'+ Σικαλιάς
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς (79' Μπόντορ), Βάντο, Καμπάνταης, Σόουζα (79' Πίτσος), Παπουλής, Μπούρμπος, Λόπεθ (85' Γαλανόπουλος), Λόπεζ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα (76' Στεργιανός), Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (40' Σοϊλέδης), Ψυχογιός (61' Αγγελούδης)