Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι όπως τα ‘καναν…

Παναιτωλικός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο, αποτέλεσμα το οποίο δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, είναι «μπλεγμένοι» για τα καλά στη μάχη της παραμονής, ενώ οι Περιστεριώτες έχασαν πολύτιμο έδαφος για την είσοδο στα πλέι οφ. Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό, ενώ ισοφάρισε ο Μήτρογλου με πέναλτι. Πολλά τα νεύρα, ενώ με δέκα τελείωσαν και οι δύο ομάδες λόγω αποβολών των Εντζεγκουέλε και Μήτρογλου. 

 

Οι τακτικές πήγαν περίπατο από νωρίς. Εκεί που οι περισσότεροι επιθετικοί στην Ελλάδα θα γύριζαν και θα σούταραν, ο Χαριστέας έστρωσε υπέροχα στον Καμαρά και εκείνος μόλις στο 9’ άνοιξε το σκορ. Ο Παναιτωλικός βρέθηκε από πολύ νωρίς να είναι μπροστά στο σκορ και να έχει ένα προβάδισμα, το οποίο θα μπορούσε να έχει γίνει μεγαλύτερο αν οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί. 

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος βρέθηκε να χάνει από νωρίς και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Δώνης έδειξε να «φοβάται» το παιχνίδι «μάγκωσε» τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Τσενάμο. Οι Περιστεριώτες δεν είχαν καθαρό μυαλό, ενώ έλειπε ένας οργανωτής από το χώρο της μεσαίας γραμμής. Το πρώτο μέρος έφερε, μοιραία, τον Παναιτωλικό μπροστά στο σκορ. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετική εικόνα. Ο Ατρόμητος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και ο Γιώργος Δώνης με τις αλλαγές του έκανε την ομάδα του πιο επιθετική. Από την άλλη πλευρά ο Τεννές προσπάθησε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα γυρνώντας πολύ πίσω την ομάδα του. 

Ο Μήτρογλου, σήκωσε για ένα ακόμα παιχνίδι τον Ατρόμητο στις πλάτες του και μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε, ο ίδιος, από τον Εντζεγκουέλε, ο οποίος πήρε και την κόκκινη κάρτα. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν είδαμε… παιχνίδι αφού τα νεύρα ήταν πάρα πολλά. Με δέκα τελείωσε και ο Ατρόμητος, λόγω αποβολής του Μήτρογλου, στην οποία ο Τριτσώνης εξάντλησε την αυστηρότητά του. 

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη αφού ο Παναιτωλικός συνεχίζει να είναι «μπλεγμένος» στις ομάδες που κινδυνεύουν, ενώ ο Ατρόμητος χάνει πολύτιμο έδαφος για τα πλέι οφ. 



Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Εντζεγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης (61’ Κούσας), Χαριστέας (89’ Καραμαλίκης), Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι (80’ Παλαιολόγος). 

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Μπουμάλ, Πασάς. 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Καραγκούνης (46’ Μπρίτο), Νάστος, Γιαννούλης (74’ Αναστασάκος), Σφακιανάκης, Καραμάνος (64’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Μήτρογλου. 

Στον πάγκο: Ράντμαν, Οικονόμου, Μπάλλας, Ζουέλα. 

Διαιτητής: Τριτσώνης 
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Δημόπουλος 

Πηγή "sport-fm"