Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Περό...ΝΑΙ! αυτή είναι αλλαγή!


"Χρυσή" αποδείχτηκε η αλλαγή του Περόνε, αφού χάρη στον Αργεντίνο άσο, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δόξα Δράμας.
Ο Περόνε που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Μπακασέτα στο ημίχρονο, πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.
Η Δόξα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Αστέρα να στέκεται και τυχερός σε ένα τετ α τετ του Παπαδόπουλου με τον Χακόμπο.
Ο αγώνας
Σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ο Αστέρας έπαιξε όσο έπρεπε για να φύγει από το γήπεδο της Τρίπολης, με τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι στη "ζημιάρα" Δόξα.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, και κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες προκειμένου να μπουν μπροστά στο σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με κορυφαία στιγμή αυτή του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Χακόμπο όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο Πιπίνης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο ημίχρονο ο Σάκης Τσιώλης αποφάσισε να αποσύρει τον Μπακασέτα, και στη θέση του να περάσει τον Περόνε, ο οποίος αποδείχτηκε "χρυσή" αλλαγή για τους γηπεδούχους.
Ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο στα χέρια του, και κατάφερε να απειλήσει επιτέλους την περιοχή των Δραμινών με αξιώσεις.
Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αλβάρεζ πάσαρε κάθετα στον Περόνε , ο οποίος έκανε κούρσα προς την περιοχή, πέρασε ωραία τον Βέρτζο, και έκανε το πλασέ με το οποίο νίκησε τον Σέρεμετ, για να γράψει το 1-0.
Η Δόξα δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων με αξιώσεις και αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο.
Αστέρας Τρίπολης (Σ. Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης (73’ Λαδάκης), Πιπίνης, Ουσέρο, Μπρέσκα, Φορμίκα, Ράγιος, Σολάκης (57’ Χούλι), Μπακασέτας (46’ Περόνε).
Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Βέρτζος (69’ Κυβελίδης), Τριποτσέρης, Αραβίδης, Σοϊλέδης (74’ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Λίμα, Ουέλιγκτον, Βάντερσον (82’ Καπέλ).