Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κρατήθηκε όρθια με... Καφέ


Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στη Superleague η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Παντελής Καφές.
Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, και κατάφεραν να "σφραγίσουν" την υπεροχή τους, με ένα τέρμα του "αρχηγού" της ομάδας στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο Πανιώνιος είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, παρόλα αυτά είχε καλές στιγμές στο ματς, στις οποίες θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης.
Το πρώτο "καμπανάκι" είχε χτυπήσει η ΑΕΚ στο 17΄οταν και είχε δοκάρι με τον Μανωλά, ενώ λίγο αργότερα ο Κούτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ πριν η Ένωση προηγηθεί.
Ο Κούτσι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση.
Προς το τέλος η πλάστιγγα... έγερνε προς το μέρος των φιλοξενούμενων αφού η ΑΕΚ προσπαθούσε να χτυπήσει μόνο με αντεπιθέσεις.
Ο χρόνος "ροκανίστηκε" σωστά από τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, και η ΑΕΚ που βγήκε από έναν πολύ δύσκολο Ιανουάριο, κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για δεύτερη φορά φέτος απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος υστέρησε στην τελική προσπάθεια, και δεν μπόρεσε να μετατρέψει τις ευκαιρίες του σε γκολ.