Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Nigel Farage : Για ποια δημοκρατία μιλάει η μαριονέτα Παπαδήμος


Ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Στρασβούργο, 15 Φεβρουαρίου 2012
Μετάφραση:
"Λοιπόν κύριε Επίτροπε, διαλέξατε το σωστό άνθρωπο. Η μαριονέτα Παπαδήμος (Puppet Papademos) είναι στη θέση του και καθώς η Αθήνα κάηκε το βράδυ της Κυριακής, μου κόπηκε η αναπνοή μου όταν είπε, «Η βία και η καταστροφή δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική χώρα».
Ποια δημοκρατική χώρα;
Ο ίδιος δεν είναι καν ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός. Έχει οριστεί από εσάς παιδιά. Η Ελλάδα δεν διοικείται από δημοκρατία τώρα, διοικείται μέσω της τρόικας. Τρεις ξένοι αξιωματούχοι που παίρνουν το αεροπλάνο και πάνε στην Αθήνα και λένε στους Έλληνες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν.
Η βία και η καταστροφή που είδατε την Κυριακή προκαλείται άμεσα, γιατί έχουν αφαιρεθεί τα δημοκρατικά δικαιώματα από τους ανθρώπους αυτούς - Τι άλλο μπορούν να κάνουν; (Σχ. ΚΟ: εδώ ο Nigelείναι οφσάιντ. Την Αθήνα δεν την έκαψε ο λαός που διαμαρτυρήθηκε μαζικά, αλλά οι ορδές των γνωστών εγκάθετων πλιατσικολόγων, βάσει οργανωμένου σχεδίου. Επίσης το 1/3 από αυτούς ήταν αλλοδαποί. Αλβανοί, Αλγερινοί, Τυνήσιοι μέχρι και Μαυριτανοί και Αφγανοί. Λέτε να το έκαναν για το μνημόνιο;)
Και πρέπει να πω, αν ήμουν Έλληνας πολίτης θα ήμουν εκεί έξω, να ενωθώ με εκείνους που διαμαρτύρονταν τη Κυριακή. Θα ήθελα να είμαι εκεί έξω προσπαθώντας να ρίξω αυτό το τερατούργημα που το έχουν βάλει πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους.
Και στην προσπάθειά του, στην προσπάθεια αυτής της μαριονέτας να κάνει τους βουλευτές να ψηφίσουν για το πακέτο διάσωσης, τους προειδοποίησε, ότι εάν δεν το πράξουν, θα υπάρξει δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου.
Λοιπόν, έχει κοιτάξει έξω την πόρτα;
Έχει δει το γεγονός ότι το 50 τοις εκατό των νέων είναι ήδη άνεργοι. Έχει δει το γεγονός, ότι η οικονομία, ‘βυθίζεται για πέντε χρόνια στη σειρά’ και τώρα επιταχύνεται σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου – μια συρρίκνωση του 7 τοις εκατό ετησίως.
Η Ελλάδα οδηγείται στη γη, και νομίζω ότι, ειλικρινά, όταν θα έρθει το χάος, δεν θα έχετε δει τίποτα ακόμα!
Αυτές οι πολιτικές οδηγούν την Ελλάδα σε μια επανάσταση. Πρέπει να απελευθερωθούν. Αν δεν πάρουν πίσω τη δραχμή θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά, πραγματικά, φρικτό.