Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Υποκρισία...

Χοντρό το αστειάκι της Βούλας Παπαχρήστου στο twitter και καθαρά ρατσιστικό, δεν υπάρχει καμμία αντίρρηση για αυτό. Ομως η αντίδραση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μόνο υποκρισία δείχνει και τίποτα άλλο.


Σε μια χώρα που ανεχόμαστε τις σφαλιάρες από τους δυνάστες μας, σε μία χώρα που μας παραμυθιάζουν για ανάπτυξη μέσα στην ύφεση, σε μία χώρα που βυθίζεται κάθε μέρα και πιο πολύ στην ανυποληψία, υπάρχει μια χούφτα ανθρώπων που προσπαθεί να ζήσει το όνειρο της, ένα όνειρο για το οποίο παλεύει όλη της τη ζωή και να δώσει και λίγη χαρά σε όλους εμάς που θα καθίσουμε στις τηλεοράσεις μας να δούμε τους Ολυμπιακούς αγώνες.


Ολοι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Ολυμπιάδα, είναι παιδιά και στα παιδιά συγχωρούμε τα λάθη τους, δεν σκοτώνουμε τα όνειρα τους, ειδικά μάλιστα όταν έχουν καταλάβει το λάθος τους και έχουν ζητήσει συγγνώμη.


Με ποια αρμοδιότητα Κύριε Κούβελε, εξαντλείς τη μαγκιά σου πάνω σε ένα κορίτσι που θέλει να παλέψει για την χώρα της? Με ποιο δικαίωμα του καταστρέφεις τη ζωή και γκρεμίζεις ότι με κόπο έχει χτίσει μέχρι τώρα? Αν η Βούλα αυτό το σχόλιο δεν το είχε κάνει τώρα και πετύχαινε διάκριση στην Ολυμπιάδα, δεν θα ήσουνα ένας από τους γραββατάκηδες που θα σκοτωνόσαστε για να φωτογραφηθείτε μαζί της?


Την μαγκιά σας Κύριοι, να τη δείχνετε εκεί που πρέπει, σε αυτούς που απειλούν τη χώρα τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό. Την ευαισθησία σας να την δείχνετε όταν χλευάζουν την χώρα μας σε όλο τον κόσμο και όταν αυτοκτονούν άνθρωποι γιατί δεν μπορούν να καλύψουν τις βιοτικές τους ανάγκες ή όταν λιποθυμούν παιδιά στα σχολεία από ασιτία. Το νταηλίκι σας να το εξαντλείτε όταν παραποιούν την ιστορία μας και όταν πουλάτε την χώρα μας για ένα κομμάτι ψωμί.


Είστε επιεικώς αστείοι, ψευτόμαγκες και υποκριτές. Καταφέρατε να χρεώσετε τα εγγόνια μας και τα δισέγγονα μας, στείλατε τα παιδιά μας μετανάστες στο εξωτερικό και τώρα θέλετε να στερήσετε από τα λίγα παιδιά που παλεύουν για την αξιοπρέπεια της χώρας μας, έστω και μέσα από τον αθλητισμό, τα όνειρα τους. Βρήκατε την ευκαιρία να θυσιάσετε μία "Ιφιγένεια" στο βωμό της αναξιοπιστίας σας.


Ντροπή!!


Δημήτρης