Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς... φρένα ο ΟΦΗ!


Το... τρένο του ΟΦΗ πηγαίνει χωρίς φρένα και κανείς δεν ξέρει τον τελικό του προορισμό.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, λίγες ημέρες μετά το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, νίκησε και την Δόξα Δράμας με 0-1 χάρη σε τέρμα του Ουκάρ στο 30' έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων (στο Καυτανζόγλειο γινόταν το ματς).
Οι Κρητικοί πανηγύρισαν την 2η εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 18 βαθμούς, ενώ οι μαυραετοί παραμένουν δίχως νίκη και ακόμα δεν έχουν σκοράρει στα ως σήμερα παιχνίδια τους.
O αγώνας
Στο αμιγές αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο από το πρώτο και σε αυτό το σκέλος ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, μετουσιώνοντας την υπεροχή του σε ένα γκολ, το οποίο έφτανε και περίσσευε για να έρθει η πρόκριση.
Μόλις στο 5' ο διαιτητής του αγώνα αδίκησε τους Κρητικούς, καθώς λανθασμένα δεν υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, όταν ο Βέρτζος ανέτρεψε τον Μάντζιο, ο οποίος ήταν απέναντι από τον Σερεμέτ. Φάνηκε να υπάρχει παράβαση, η οποία πιθανότατα θα σήμαινε και κόκκινη κάρτα, αφού ο Έλληνας επιθετικός ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Στο 13', ο Τζόρντι Λόπεθ δοκίμασε ένα σουτ για τον ΟΦΗ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, με την Δόξα να απαντάει στο 17', αλλά η κεφαλιά του Ρούτση κατέληξε λίγο άουτ.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε το 0-1 για τον ΟΦΗ με σκόρερ τον Ουκάρ. Ο Σέρεμετ, δεν έδιωξε καλά την μπάλα, ο Μάντζιος την έκλεψε και έδωσε έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του, ο οποίος σε άδεια εστία έκανε το 0-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε ως τη λήξη της αναμέτρησης...

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Δόξα ήταν αυτή που είχε δύο σουτ στο 34' με τον Ρούτση η μπάλα έφυγε άουτ και στο 43' με τον Λεάντρο, με τον Κάρολ να μπλοκάρει την μπάλα.

Κακό θέαμα στην επανάληψη
 Στο δεύτερο ημίχρονο, το θέαμα δεν ήταν καλό, αν και οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για την ισοφάριση.  Στο 60' ο Κάπελ δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχεί τον Κάρολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Δόξα ήρθε 10 λεπτά πριν το τέλος του ματς με τον Αραβίδη, όταν έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής (απευθείας κόκκινη) του Τζόρντι Λόπεθ για χτύπημα στον Αραβίδη εκτός φάσης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Δόξα Δράμας (Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Στεργιανός, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Αμπουμπακάρι, Κάπελ, Λεάντρο (54' Τοπούζης), Ρούτσης (70' Έρος), Σοϊλέδης (46' Βάντερσον), Αραβίδης.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βάντο, Βερόν, Τζ Λόπεθ, Σίσιτς (74' Μπόντορ), Ουκάρ (84' Σουμπίνιο), Παπουλής (10' λτρ. Χ. Λόπεθ), Μάντζιος.